Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Η COMBATT ενημερώνει περιβαλλοντικά τη μαθητική κοινότητα στην Attica Green Expo
Η COMBATT ενημερώνει περιβαλλοντικά τη μαθητική κοινότητα στην Attica Green Expo
  • Η COMBATT ενημερώνει περιβαλλοντικά τη μαθητική κοινότητα στην Attica Green Expo
  • Η COMBATT ενημερώνει περιβαλλοντικά τη μαθητική κοινότητα στην Attica Green Expo

Η COMBATT ενημερώνει περιβαλλοντικά τη μαθητική κοινότητα στην Attica Green Expo

1349 Επισκέψεις στο άρθρο

Η COMBATT συμμετείχε με επιτυχία στην Attica Green Expo 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο.

Η έκθεση αυτή, αφιερωμένη στο περιβάλλον, αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για την COMBATT με σκοπό να προωθήσει το έργο της και να ενημερώσει – ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επικεντρωθήκαμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας για τη σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των μπαταριών. Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και ενημερωτικό υλικό, η COMBATT ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο:
-της ασφαλούς μεταφοράς των παλιών μπαταριών στα εργοστάσια ανακύκλωσης μέσω των εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της, 
-της σημασίας του διαχωρισμού των υλικών μιας παλιάς μπαταρίας για την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίησή τους καθώς και
-της συμβολής της κυκλικής οικονομίας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, η COMBATT διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση - παρουσίαση του οδηγού χρήσης & διάθεσης μπαταριών ιόντων λιθίου. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς, με σκοπό τη γενική ενημέρωση για τη διαδικασία συλλογής και την προώθηση της γνώσης στην τοπική κοινωνία. Η παρουσίαση αυτή είχε στόχο να προωθήσει την κατανόηση και την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για την ασφαλή διαχείριση των μπαταριών ιόντων λιθίου.
Ο Δρ. Διονύσης Μπουντουβάς, Διευθύνων Σύμβουλος της COMBATT δήλωσε: «Η συμμετοχή της COMBATTστην φετινή Attica Green Expo ήταν μια ιδανική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με μαθητές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και να τους ενημερώσουμε για τη σημασία της ορθής διαχείρισης των μπαταριών. Πιστεύουμε ότι οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης συνεισφέρουν σημαντικά στην ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης και είναι απαραίτητες για την προώθηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας».
Η συμμετοχή μας στην Attica Green Expo συνέπεσε χρονικά με τον εορτασμό της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα, η COMBATT ανανεώνει τη δέσμευσή της για την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ορθή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών προωθώντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.
Δυναμώνουμε τη Συμμαχία μας για ένα Βιώσιμο Μέλλον!
Η συμβολή σου μετράει!
Μάθετε περισσότερα στο www.combatt.eu