H DAT Hellas εκπαιδεύει τους οδηγούς και στελέχη της Eurosos

H DAT Hellas εκπαιδεύει τους οδηγούς και στελέχη της Eurosos

2453 Επισκέψεις στο άρθρο

Ενδεικτικό της αναγνώρισης που τυγχάνει η DAT Hellas από τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, αλλά και τις εταιρείες οδικής βοήθειας, είναι η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου στους οδηγούς και τα στελέχη της Eurosos.

Επιμορφωτικό σεμινάριο για οδηγούς και στελέχη της εταιρείας Eurosos

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι εργαζόμενοι στον ασφαλιστικό κλάδο και στον κλάδο οδικής βοήθειας, έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τις ιδιαιτερότητες τους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρίζουν διαφορετικής προσέγγισης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως έχουμε αναφέρει ξανά είναι ιδιαίτερες κατασκευές που χρίζουν διαφορετικής προσέγγισης σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Η DAT Hellas ως πρωτοπόρος εταιρεία πραγματοποίησε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για τους οδηγούς και τα στελέχη της εταιρείας Eurosos στις 5 Νοεμβρίου.
 

«Η προσέγγιση από τον οδηγό της οδικής βοήθειας ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου»

Το σεμινάριο είχε τίτλο «Η προσέγγιση από τον οδηγό της οδικής βοήθειας ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου» και εισηγητής ήταν ο κ. Ingo Röder, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και ειδικός πιστοποιημένος πραγματογνώμονας και συνεργάτης της DAT HELLAS.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

  • Autospark

    Autospark

    Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

     2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ELPARTS

    ELPARTS

    Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
     2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

    11972U2500CX για την Η7 με τιμή 54,50
    11342U2500CX για την Η4 με τιμή 56,00
     210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTOPLANET

    AUTOPLANET

    Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

     2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • THINK GARAGE

    THINK GARAGE

    Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
     2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ