Νέα μεμβράνη Black Perl Nano από την Madico!

Διαβάστηκε από 1216 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/7/2019

Καινούργια μεμβράνη BLACK PEARL NANO CERAMIC 75 IR από την MADICO.

 
Η Madico Inc. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα σειρά μεμβρανών αυτοκινήτων, που προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατή απόρριψη υπέρυθρης ακτινοβολίας (άρα και θερμότητας) με μέγιστη οπτική διαφάνεια.
 

Η σειρά κεραμικών Black Pearl Nano Ceramic της Madico χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, που συνδυάζει επιχρίσματα με νανο-σωματίδια με επιλεγμένες χρωστικές ουσίες για να δημιουργήσει μια μεμβράνη που ταιριάζει χρωματικά στα περισσότερα αυτοκίνητα. Η Black Pearl Nano Ceramic μπλοκάρει, επίσης, το 99% της εισερχόμενης υπεριώδους ακτινοβολίας.
 
Η Black Pearl Nano Ceramic χρησιμοποιεί επιστρώσεις νανο-σωματιδίων στη θέση των παραδοσιακών ανακλαστικών επιστρώσεων για την παρεμπόδιση της υπέρυθρης μετάδοσης θερμότητας. Τα νανοσωματίδια είναι συνδυασμοί μεταλλικών οξειδίων τιτανίου και το νικελίου. Η Black Pearl δεν εμποδίζει τα σήματα αισθητήρων, κινητών τηλεφώνων κτλ.
 
Η σειρά προϊόντων Black Pearl Nano Ceramic της Madico, έχει εγκρίσεις τύπου TÜV και ABG εξασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων στην Ελλάδα νόμιμη πιστοποίηση.
 
Η Black Pearl Nano Ceramic 75 IR έχει συντελεστή μετάδοσης ορατού φωτός 75%, και μπορεί να τοποθετηθεί  στα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού και στο εμπρόσθιο παρμπρίζ.
 
Η Madico φυσικά συνεχίζει να προμηθεύει τους πελάτες της με τις πολύ επιτυχημένες σειρές μεμβρανών αυτοκινήτων:
  • Desert 05, 20,30
  • Onyx 05,20,35,55
  • Wincos 75
 
Συμβουλευτείτε τη διεύθυνση http://www.madico.com/window-film/ για να μάθετε περισσότερα για τη Madico και για όλες τις μεμβράνες αυτοκινήτων, κτιρίων είτε πρόκειται για θερμομόνωση είτε για ασφάλεια είτε για εμφάνιση.
 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος MADICO σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1984
Λάζαρος Ψαλτόπουλος

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 45 - Αθήνα 11743
Τηλ: 210-9230479 Fax: 210-9248280
Email: info@madico.gr  Site: www.madico.gr

 

ACCESSORIES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός