Ότι χρειάζεσαι θα το βρεις στην Autostaff

6853 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autostaff εισάγει, εξάγει και πουλά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Θα βρείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ για αμερικανικά, ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Autostaff  είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγής αλλά και απο τις λίγες Ελληνικές εταιρείες εξαγωγής και πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων και η πηγή σας για τα καλύτερα ανταλλακτικά και αξεσουάρ στη σωστή τιμή.

Η Autostaff  προσφέρει ανταλλακτικά και αξεσουάρ για αμερικανικά, ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα στην πλειοψηφία τους.

Ό, τι χρειάζεστε, από αναρτήσεις ρυθμιζόμενες συμβατικές ή χαμηλώματος,φανάρια τύπου angel eyes, daylights, Led taillights, bodykits,αεροτομές τιμόνια, ανεμοθράυστες, είδη φανοποιϊας, είδη σέρβις, και πολλές άλλες υπηρεσίες με τις οποίες εγγυώνται την καλύτερη δυνατή τιμή για την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να τα αγοράσετε είτε στο κατάστημά  ή και από τον χώρο σας κάνοντας ηλεκτρονικά ή και τηλεφωνικά την παραγγελία σας .

Η Autostaff ιδρύθηκε το 2011 με πάθος για την αυτοκίνηση και τα προϊόντα βελτίωσης της.
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και η γραπτή εγγύηση autostaff καθιστούν το κατάστημά Autostaff ικανό για να βασιστείτε.
 
AUTOSTAFF AUTOMOTIVE
Διεύθυνση: Αλεξάνδρου σβώλου 1, Ελευθέριο - Κορδελιό, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 23140 15929
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ