Παιδικά καθίσματα από την Peramax

Παιδικά καθίσματα από την Peramax

4237 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2021

Η ασφάλεια του παιδιού σας σε πρώτη προτεραιότητα.

Τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα αποτελούν την αιτία κάθε χρόνο, πολλά παιδιά να αποβιώνουν ή να τραυματίζονται με κυριότερη αιτία τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή τη λάθος χρήση παιδικών καθισμάτων. Τα παιδιά πρέπει πάντοτε να ταξιδεύουν σε συγκεκριμένου τύπου παιδικά καθίσματα ακόμα και για μικρές αποστάσεις, αφού πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος δυστυχήματος.

Κοινοποίησέ το »


Πληροφοριακά, σε μια σύγκρουση με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα, ένα παιδί που δεν είναι ορθά προσδεμένο μπορεί να εκτιναχθεί με δύναμη ακόμα και 50πλάσια του βάρους του! Αλλωστε οι αριθμοί λένε πως τα τροχαία ατυχήματα, είναι η Νο1 αιτία θανάτου για παιδιά από 1 έως 14 ετών, αλλά και μία από τις σοβαρότερες αιτίες τραυματισμού. Οι περισσότεροι τραυματισμοί, μάλιστα, είναι στο κεφάλι και τον αυχένα.

Για να μην παίζεις λοιπόν την ζωή του παιδιού σου… κορώνα – γράμματα, πήγαινε στην PERAMAX S.Α.
Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Britax Romer και Peg-Perego. Διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, όπως επίσης και τη φροντίδα για οποιαδήποτε ανάγκη μετά την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει (after sale support), η PERAMAX είναι συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας .  

Έχει δημιουργήσει σε έναν χώρο 3000 m2, στον οποίο λειτουργεί οργανωμένο εκθετήριο, με την πλήρη γκάμα των προϊόντων, καθώς και αποθηκευτικών χώρων ικανών να φιλοξενήσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Αναλυτικότερα στην PERAMAX θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Καρότσια
  • Πολυκαρότσια
  • Καθίσματα αυτοκινήτου
  • Καρέκλες φαγητού
  • Αξεσουάρ
  • Παιχνδία
PERAMAX S.Α.
Διεύθυνση: 2ης & 17ης οδού ΒΙΟΠΑ Αττική, Ανω λιόσια 
Τηλέφωνο:  210 2474638

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ