Παιδικά καθίσματα με εγγύηση

3937 Επισκέψεις στο άρθρο

Η PERAMAX διασφαλίζει ότι οι γονείς και τα παιδιά τους είναι ασφαλείς στον δρόμο.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Η ασφάλεια του παιδιού σας σε πρώτη προτεραιότητα.
PERAMAX: Επίσημοι αντιπρόσωποι Britax Romer και Peg-Perego


Η PERAMAX S.A. είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης και διανομής βρεφικών ειδών. Ξεκίνησε το 1958 και με συνεχή ανοδική πορεία για πάνω από 50 χρόνια, έχει εδραιωθεί σήμερα σαν ένας από τους σημαντικότερους διανομείς βρεφικών ειδών στην Ελλάδα.

Τα αναγνωρισμένα σήματα αντιπροσώπευσης των ειδών που εισάγει η  εταιρία όπως PEG-PEREGO Ιταλίας , BRITAX-ROMER Γερμανίας κ.α. την καθιστούν σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου έχοντας κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς.

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, όπως επίσης και τη φροντίδα για οποιαδήποτε ανάγκη μετά την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει (after sale support) , η PERAMAX είναι συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας .  

Η εταιρεία με γνώμονα την συνεχή αναβάθμιση της παρουσίας της και της ποιότητας των υπηρεσιών της στον χώρο των βρεφικών ειδών, δημιούργησε έναν χώρο 3000 m2 όπου λειτουργεί οργανωμένο εκθετήριο, με την πλήρη γκάμα των προϊόντων που διακινεί, καθώς και αποθηκευτικών χώρων ικανών να φιλοξενήσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του κοινού .

H PERAMAX διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.


Αναλυτικότερα στην PERAMAX θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Καρότσια
  • Πολυκαρότσια
  • Καθίσματα αυτοκινήτου
  • Καρέκλες φαγητού
  • Αξεσουάρ
  • Παιχνδία
 PERAMAX
Διεύθυνση: 2η και 17η ΒΙΟΠΑ Ανω Λιόσια
Τηλέφωνο: 210 24 74638

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ