Τα πάντα για τα αξεσουάρ στην BK Tuning

8198 Επισκέψεις στο άρθρο

Η BK Tuning έχει δημιουργήσει ένα eshop, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.

DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.
Η BK Tuning είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αξεσουάρ tuning αυτοκινήτων στη Σόφια Βουλγαρίας. Για την Ελλάδα δημιούργησε έναν ηλεκτρονικό eshop, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία πλήρη γκάμα από αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.

Η εταιρεία BK Tuning κάνει το επόμενο βήμα , εγκαινιάζοντας το νέο ιστότοπο αποκλειστικά για τους κατοίκους όλης της Ελλάδας , με την πλήρη υποστήριξη της ιστοσελίδας στα ελληνικά μέσω τηλεφώνου ,skype ,viber και e-mail, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς επιδιώκωντας την καλύτερη περιποίηση , βελτίωση , λειτουργικότητα και όψη του αυτοκινήτου τους.  
Καλέστε: 6943098373 /  6943911714

Όντας εισαγωγέας πολλών εκατοντάδων προϊόντων, ανοίγει το δρόμο προς τους λάτρεις των αυτοκινήτων με το να μπορούν να παραγγέλνουν από την BK Tuning τα απαραίτητα για αυτούς αξεσουάρ για το αυτοκίνητό τους.
Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων που θα βρείτε στην πλατφόρμα της BK Tuning ανήκει στην κατηγορία μαρκέ, δηλαδή προϊόντα που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου, χρονολογία, τύπο σκάφους (δίπορτο, τετράπορτο ,πεντάπορτο) κτλ .

Στην BK Tuning θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά και μόνο για το μοντέλο του αυτοκινήτου σας ,όπως: πατάκια αυτοκινήτου μαρκέ ,ανεμοθραύστες , κιτ xenon ,bi xenon , led , προτζέκτορες ,δαχτυλίδια και φωτιζόμενα όργανα καντράν , όργανα και βάσεις , κάμερες δράσης και καταγραφής , μάσκες , προφυλακτήρες , φανάρια , σκαλοπάτια πλαϊνα, φλας , μαρσπιέ , πρόσθετα , αναρτήσεις ,μπάρες θόλων και πολλά άλλα αξεσουάρ tuning για την οπτική βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

Η BK Tuning δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 2008 προσθέτοντας συνεχώς νέα προϊόντα και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

BK TUNING
Καλέστε: 
6943098373 /  6943911714
Δείτε με 1 κλικ: bktuning.com/gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ