Τέλειο φινίρισμα με λεπτό ...προφίλ!

2392 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/7/2021

Η Indasa με την βάση Rhynogrip ULTRAVENT 150mm προσφέρει ανώτερη ποιότητα φινιρίσματος με απομακρυσμένη σκόνη και μειωμένα επίπεδα καραδασμών. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις σειρές ULTRAVENT HT Line, Plus Line και Film Line.

Συγκεκριμένα χάρη στην τεχνολογία ULTRAVENT το νέο προϊόν της Indasa αποτελεί την μοναδική και πολύ αποτελεσματική λύση για λείανση χωρίς σκόνη. Επιπλέον είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό σύνθετο υλικό που επιτρέπει ακόμη και την βαριά εργασία. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι είναι πλήρως συμβατό με τα λειαντικά συτήματα της Indasa, για να μπορεί να προσφέρει μεγιστοποιημένη απόδοση.

Kοινοποίησε το »

Η βάση Rhynogrip ULTRAVENT 150mm έχει επίσης εξαιρετική αντοχή, αφού είναι συγκολλημένη με θερμότητα. Επίσης είναι ένα καλά ισορροπημένο προϊόν που προσφέρει βέλτιστη απόδοση λείανσης και είναι κατασκευασμένο με λεπτό προφίλ για να μπορεί να πραγματοποιήσει μία εργονομική και αποδοτική λείανση.

Λίγα λόγια για την τεχνολογία ULTRAVENT

H INDASA ανέπτυξε ένα μοναδικό και πολύ προηγμένο σύστημα λείανσης χωρίς σκόνη που μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον της μηχανικής λείανσης. Η δυνατότητα απορρόφησης του νέου συστήματος ULTRAVENT στην ουσία εξαλείφει το στόμωμα του δίσκου, παρατείνει την απόδοση του λειαντικού και εξασφαλίζει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον εργασίας. Η ανώτερη, χωρίς σκόνη, διαδικασία εξασφαλίζει μία επιφάνεια με φινίρισμα πολύ μεγάλης συνοχής, μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα του χειριστή και βελτιστοποιεί τους κομβικούς δείκτες απόδοσης του φανοποιείου (KPI's).
 

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός