Τέλειο φινίρισμα με λεπτό ...προφίλ!

Τέλειο φινίρισμα με λεπτό ...προφίλ!

2866 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Indasa με την βάση Rhynogrip ULTRAVENT 150mm προσφέρει ανώτερη ποιότητα φινιρίσματος με απομακρυσμένη σκόνη και μειωμένα επίπεδα καραδασμών. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις σειρές ULTRAVENT HT Line, Plus Line και Film Line.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.

Συγκεκριμένα χάρη στην τεχνολογία ULTRAVENT το νέο προϊόν της Indasa αποτελεί την μοναδική και πολύ αποτελεσματική λύση για λείανση χωρίς σκόνη. Επιπλέον είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό σύνθετο υλικό που επιτρέπει ακόμη και την βαριά εργασία. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι ότι είναι πλήρως συμβατό με τα λειαντικά συτήματα της Indasa, για να μπορεί να προσφέρει μεγιστοποιημένη απόδοση.

Κοινοποίησέ το »

Η βάση Rhynogrip ULTRAVENT 150mm έχει επίσης εξαιρετική αντοχή, αφού είναι συγκολλημένη με θερμότητα. Επίσης είναι ένα καλά ισορροπημένο προϊόν που προσφέρει βέλτιστη απόδοση λείανσης και είναι κατασκευασμένο με λεπτό προφίλ για να μπορεί να πραγματοποιήσει μία εργονομική και αποδοτική λείανση.

Λίγα λόγια για την τεχνολογία ULTRAVENT

H INDASA ανέπτυξε ένα μοναδικό και πολύ προηγμένο σύστημα λείανσης χωρίς σκόνη που μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον της μηχανικής λείανσης. Η δυνατότητα απορρόφησης του νέου συστήματος ULTRAVENT στην ουσία εξαλείφει το στόμωμα του δίσκου, παρατείνει την απόδοση του λειαντικού και εξασφαλίζει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον εργασίας. Η ανώτερη, χωρίς σκόνη, διαδικασία εξασφαλίζει μία επιφάνεια με φινίρισμα πολύ μεγάλης συνοχής, μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα του χειριστή και βελτιστοποιεί τους κομβικούς δείκτες απόδοσης του φανοποιείου (KPI's).
 

 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ