Τι καθορίζει το τελικό κόστος & αξιοπιστία βαφής

4847 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Κώστας Λαμπρινός, μέλος του ΣΕΑΒΑΑΠ και ιδιοκτήτης της Φανοποιία - Βαφές Λαμπρινός Κ., έχοντας πολλά χρονιά εμπειρίας στον κλάδο της φανοποιίας και βαφής, δίνει τους πέντε βασικούς παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος και την αξιοπιστία βαφής.

ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ
Η βαφή είναι μία από τις πιο απαιτητικές εργασίες που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητό σου. Χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα, βαφές, αλλά και απαραίτητη τεχνογνωσία από την πλευρά του φανοποιού. Γι' αυτό λοιπόν το λόγο η εργασία αυτή είναι χρονοβόρα, αλλά και κοστοβόρα. Σύμφωνα με το μέλος του ΣΕΑΒΑΑΠ κ. Κώστα Λαμπρινό, πριν αποφασίσεις να βάψεις το αυτοκίνητό του, θα πρέπει  πρώτα να κάνεις μια λεπτομερή και ουσιαστική έρευνα αγοράς, ενώ θα πρέπει να ρωτήσεις όλες τις απορίες που τυχόν έχεις, στον υποψήφιο τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την βαφή.
 
Αναλυτικότερα, ας δούμε όμως ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος και την αξιοπιστία της βαφής, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρινό.

1)Τα χτυπήματα - λακκούβες -και κακές παλιές επισκευές στο αμάξωμα επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος.

2) Τα εξαρτήματα που πρέπει να ξεμονταριστούν ,επιβαρύνουν το κόστος, σημαντικό ρόλο έχει επίσης η κατασκευαστική συναρμολόγηση και πολυπλοκότητα.

3) Τυχόν παλιές ελαττωματικές βαφές που πρέπει να αφαιρεθούν , εκτινάσσουν το κόστος.

4) Τα υλικά προετοιμασίας και βαφής , και η σωστή διαδικασία εφαρμογής τους με τον ανάλογο εξοπλισμό θα εξασφαλίσουν την αξιοπιστία της βαφής.

5) Χρειάζεται απαραίτητα μια ουσιαστική ερεύνα αγοράς από τον πελάτη , κοστολόγηση του αυτοκινήτου και διευκρινήσεις με τον τεχνίτη. Κοστολόγιο με φωτογραφίες και τηλέφωνα δεν γίνεται. Η βαφή ενός αυτοκινήτου γίνεται μία φορά.
 
Ποια είναι η Cartime του κ. Λαμπρινού;

Από το 1962 μέχρι σήμερα το φανοποιείο Cartime του κ. Λαμπρινού,  προσφέρει άριστη επισκευή αυτοκινήτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη και κατανοώντας απολύτως τις ανάγκες του.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, , ελεγχόμενο και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις για να προσφέρει ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Επιπλέον φροντίζει να συμβαδίζει με τιςεξελίξεις της τεχνολογίας, πραγματοποιώντας αναβαθμίσεις, ανανεώσεις εξοπλισμού και εξέλιξη τεχνοτροπίας.
Γενικότερα στο φανοποιείο του κ. Λαμπρινού μπορείτε να διαλέξετε από τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • Πλήρης Επισκευή του οχήματός σας από σύγκρουση σε φανοποιϊα – βαφή – μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη (air bag) – κρύσταλλα – ανταλλακτικά – ευθυγραμμίσεις.
  • Γραπτή Εγγύηση εργασιών ανάλογα με την κατάσταση και τη χρονολογία του οχήματος.
  • Ευέλικτη Εξόφληση έως 48 άτοκες δόσεις για οποιαδήποτε επισκευή στο αυτοκίνητό σας με την πιστωτική σας κάρτα.
ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ - ΒΑΦΕΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Καλέστε:  2107489537 
Δείτε με 1 κλικ: http://cartime.gr/
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/cartime.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ