Το έσπασες στο νησί; Έτσι θα το φτιάξεις!

Διαβάστηκε από 2646 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/8/2019

Σίγουρα οι βόλτες σου στο νησί άφησαν σημάδια στο αυτοκίνητο σου. Μικρές γρατσουνιές ή βαθουλώματα σίγουρα αλλοίωσαν την εικόνα του. Δες πως θα το κάνεις και πάλι όπως πριν.

 
Λίγο αλοιφή αρκεί για τις μικρές γρατζουνιές

Μία από τις πιο συνηθισμένες φθορές είναι οι διάφορες μικρο-γρατσουνιές που μπορεί να αποκόμισες από τις  εξορμήσεις σου , οι οποίες δημιουργούνται από μικρές επαφές π.χ. με κλαδιά ή διάφορες άλλες μικρές επαφές. Σε περίπτωση που από την επαφή δεν έχει αφαιρεθεί το χρώμα, μπορείς να προμηθευτείς από ένα κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου την ανάλογη αλοιφή, με την οποία θα τρίψεις τη γρατσουνιά ώστε να την εξαφανίσεις. 
Σε περίπτωση όμως που δεν έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα, καλό είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα περιποίησης ή μικροδιορθώσεων αυτοκινήτου, το οποίο θα δώσει τη λύση.

Μικρά βαθουλώματα στη λαμαρίνα και χτύπημα στο παρμπρίζ τα φτιάχνουν οι ειδικοί

Εκτός από διάφορες γρατσουνιές, αρκετά εύκολο είναι να δημιουργηθούν μικρά βαθουλώματα στη λαμαρίνα του αυτοκινήτου από μία μικρο-επαφή. Σε περίπτωση που στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει αφαιρεθεί το χρώμα, μπορείς να απευθυνθείς σε ανάλογα καταστήματα που ειδικεύονται σε μικροδιορθώσεις αυτοκινήτου, τα οποία διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό και ειδικεύονται στον τομέα αυτό, ώστε να επαναφέρεις τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

Η κίνηση σε επαρχιακούς δρόμους, ακόμα, οι οποίοι «διαθέτουν» αρκετές ποσότητες χαλικιών στις άκρες τους μπορεί να αποβεί μοιραία για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου Οι τροχοί του προπορευόμενου οχήματος μπορεί να «πετάξουν» στο παρμπρίζ σου ένα μικρό πετραδάκι, το οποίο να δημιουργήσει ένα μικρό χτύπημα. Αν πάθεις κάτι ανάλογο στις ημέρες των διακοπών σας στο Ναύπλιο, μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα το οποίο αναλαμβάνει τέτοιου είδους επισκευές, ώστε να κερδίσεις σε κόστος σε σχέση με μία αντικατάσταση παρμπρίζ αλλά και σε χρόνο.

Μόλις φτιάξεις το έξω, καθαρίζεις το μέσα

Στο εσωτερικό, αφού κάνεις έναν καλό καθαρισμό με μία ηλεκτρική σκούπα, ώστε να απαλλαγείς από σκόνες και σκουπίδια, καλό είναι να πλύνεις με τη χρήση απορρυπαντικού και τις προστατευτικές μοκέτες, οι οποίες πιθανότατα να έχουν απορροφήσει αλάτι, που έχεις μεταφέρει με τα πόδια μας από τη θάλασσα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καθαρίσεις με ένα ελαφρώς βρεγμένο ύφασμα τις πλαστικές επιφάνειες ή τα δερμάτινα καθίσματα (αν διαθέτει το όχημά σου) και μετά να τα ψεκάσεις με το ανάλογο γαλάκτωμα, που θα βρεις σε ένα κατάστημα με αξεσουάρ αυτοκινήτου.


 

 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός