Τop Expert Tips για τον βιολογικό καθαρισμό

1907 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία απαιτητική διαδικασία, που απαιτεί χρόνο και ειδικά μηχανήματα προϊόντα. Γι` αυτό τον λόγο πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματίες του χώρο. Ένας από τους πιο σημαντικούς στο χώρο, παραθέτει τις συμβουλές του.

ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ
ΒΛΑΣΣΑΚΙΔΗΣ
Η Auto Star Detailing, εδώ και 20 χρόνια, δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του αυτοκινήτου. Παρέχει υπηρεσίες περιποίησης και ανανέωσης  σε όλους τους τύπους  των οχημάτων και προμηθεύει το κοινό με προϊόντα Detailing.

Έχοντας επενδύσει σε υλικοτεχνική υποστήριξη, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να προσφέρει το άριστο αποτέλεσμα. Αυτό επιτυγχάνεται και χάρη στο εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που διαθέτει.
Αποτελεί έναν top expert στο τομέα του βιολογικού καθαρισμού, γιΆ αυτό τον λόγο απευθυνθήκαμε στον ιδρυτή της εταιρίας, κ. Πλάτωνα Σπύρου, o οποίος δέχτηκε να μας δώσει μερικά tips, πάνω στην διαδικασία. Καλέστε: 2130009361

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Σπύρου κατά την διάρκεια του βιολογικού καθαρισμό υπάρχουν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσεχθούν, τα οποία είναι τα εξής:
 
1.Για να επιτευχθεί ο σωστός και πλήρης καθαρισμός των δυσπρόσιτων σημείων, κυρίως της μοκέτας που μαζεύει την περισσότερη βρωμιά και είναι η μεγαλύτερη πηγή συσσώρευσης  βακτηρίων και μικροβίων (λόγω του ότι δέχεται όλες τις εξωτερικές βρωμιές από τα παπούτσια),θα πρέπει, αν είναι εφικτό, να αφαιρεθούν τα καθίσματα από το όχημα.
 
2.Ο καθαρισμός των επιφανειών θα πρέπει να γίνεται με προϊόντα, τα οποία να είναι βιοδιασπώμενα και  να μην είναι ισχυρά χημικά καθαριστικά. Τα πρώτα θέλουν περισσότερο χρόνο να ενεργήσουν και να διασπάσουν την βρωμιά.
 
3.Για τον σωστό καθαρισμό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε κάθε επιφάνεια το αντίστοιχο προϊόν καθαρισμού, φυσικά με την χρήση των ανάλογων-κατάλληλων εργαλείων.
 
4.Εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των επιφανειών θα πρέπει να εφαρμοστούν τα ανάλογα συντηρητικά στις επιφάνειες, ώστε να ενυδατωθούν και να έχουν προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες.
 
5.Εφόσον έχουν στεγνώσει οι επιφάνειες, θα πρέπει να μπει στην καμπίνα του οχήματος μηχάνημα απόσμησης-απολύμανσης, για να εξαλειφθούν τυχόν δυσάρεστες οσμές
και να εξοντωθούν τυχόν βακτήρια. Για αυτό τον λόγω αλλά και για καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα κάποιο απολυμαντικό υγρό.
 
6.Το πιο σημαντικό στην όλη διαδικασία είναι ότι το όχημα θα πρέπει να έχει όλες τι επιφάνειες του στεγνές, πριν το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του. Ακόμα και η παραμικρή ύπαρξη υγρασίας, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ξανά βακτήρια αλλά και δυσάρεστες μυρωδιές με κυριότερη και εντονότερη την μυρωδιά της μούχλας.
 
7. Μια τέτοια ολοκληρωμένη εργασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2 ή 3 ώρες και απαιτείται από μία έως δύο ημέρες για να γίνει σωστά και με προβλεπόμενο τρόπο. Tο κόστος της εξαρτάται κυρίως από την κατάσταση του οχήματος, τις εργατοώρες κ.α
Καλέστε: 2130009361
 
Έξτρα προσοχή!

Καταλήγοντας,  ο κ. Σπύρου τονίζει ότι ειδικότερα αυτή την περίοδο θα πρέπει απαραιτήτως να τηρούνται όλα τα παραπάνω στους βιολογικούς καθαρισμούς και παράλληλα να χρησιμοποιείται σε ΟΛΕΣ οι επιφάνειες απολυμαντικό προϊόν που εξουδετερώνει τα μικρόβια και το συστήνουν όλοι οι καταξιωμένοι ιατροί ανά τον κόσμο.
 
Το κοινό θα πρέπει να εμπιστεύεται καταστήματα περιποίησης οχημάτων,  τα οποία λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και πραγματοποιούν απολύμανση των επιφανειών κατά τον καθαρισμό τους με την χρήση του απολυμαντικού υγρού που συστήνουν οι ιατροί.
 
AUTO STAR DETAILING
Καλέστε: 2130009361
Δείτε με 1 κλικ:https://www.auto-star.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ