Υπηρεσίες φανοποιείας για …Oscar!

1614 Επισκέψεις στο άρθρο

Top Expert στην επιδιόρθωση και στην βαφή, με 25 χρόνια εμπειρίας. Έχει το know how, αλλά και τον εξοπλισμό για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα που θα κρατήσει για χρόνια. Δεν είναι τυχαίο το όνομά της! Ο λόγος για την Oscar Paint!

HB BODY ABEE
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
Η Oscar Paint δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από υπηρεσίες όπως τοπικές αλλά και ολικές βαφές αμαξωμάτων και επιδιόρθωση ζημιών από τρακάρισμα. Παράλληλα είναι ειδικός στη συντήρηση και επιδιόρθωση από φθορά του χρόνου και των καιρικών συνθηκών,  στο γυάλισμα και κέρωμα αμαξώματος και στο ξεθάμπωμα φαναριών, και περιποίηση χρώματος


Έχει επενδύσει σε υλικοτεχνική υποδομή, έχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία – μηχανήματα, για να προσφέρει την άριστη εξυπηρέτηση και το τέλειο αποτέλεσμα, όπως καλίμπρα, αλλά και φούρνο βαφής.Καλέστε:  2104131201

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίες έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει ποιοτικές επιδιορθώσεις υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και προσφέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Παράλληλα φροντίζει, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της επιδιόρθωσης και φροντίδας των αυτοκινήτων.
Αναλυτικότερα η Oscar Paint προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Ολικές Βαφές
  • Τοπικές Βαφές
  • Εργασίες Φανοποιείας
  • Καλίμπρα
  • Γυάλισμα
  • Κέρωμα
  • Γραπτή εγγύηση εργασιών
  • Γνήσια & Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά
 
Φροντίζει τους πελάτες της!
 
Τέλος η εταιρία, αναλογιζόμενη τις συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, προσφέρει στους πελάτες της την δυνατότητα να εξοφλήσουν, για τις υπηρεσίες που έλαβαν, με 6 άτοκες δόσεις και χωρίς ενοχλητικές γραφειοκρατίες. Παράλληλα τους παρέχει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, μέχρι να επισκευαστεί το αυτοκίνητο τους.
 
Open as usual!
Όπως οι περισσότερες εταιρίες του κλάδου, έτσι και η Oscar Paint παραμένει ανοιχτή, συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία πελατών και προσωπικού της. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ!

OSCAR PAINT
Καλέστε:  2104131201
Δείτε με 1 κλικ: https://www.fanopoieia-peiraia.gr/el/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ