47 χρόνια Know how ! Service & Βελτιώσεις

2924 Επισκέψεις στο άρθρο

Ford Service - Παππάς ένας top expert με εξειδίκευση στα Ford μοντέλα και ένα συνεργείο, το οποίο διανύει την 5η δεκαετία επαγγελματικής ενασχόλησης με τον κλάδο της καλής συντήρησης & βελτίωσης αυτοκινήτου !

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Λένε πως είναι «φαινόμενο της κρίσης». Η ουσία είναι πως το εξειδικευμένο, «συνοικιακό» συνεργείο που χτίζει πάνω στην πολύχρονη δομημένη τεχνική εμπειρία και επενδύει σε περαιτέρω γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμό, κερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης! Κατά την άποψη μας όχι μόνον εξαιτίας της «κρίσης» και της οικονομικής στενότητας.

Πολλά από αυτά τα συνεργεία, εξελίσονται σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !          

Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται). Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

Στην Ford Service - Παππάς θα βρείτε ένα αξιόπιστο συνεργείο με εξειδίκευση στα Ford μοντέλα. Η τεχνογνωσία του συνεργείου, το οποίο διανύει την 5η δεκαετία επαγγελματικής ενασχόλησης με τον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου, ο εξοπλισμός μα πάνω απ` όλα η διάθεση για την top εξυπηρέτηση του πελάτη, το κατατάσει στα συνεργεία που προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων!

Οι υπηρεσίες που παρέχουν:

·       Service 

·       Βελτιώσεις 

·       Μετατροπές              

Ξαναχτίσιμο κινητήρων, πιστόνια, δίσκοι φρένων και άλλες «άγνωστες λέξεις» σε πολλούς, καθημερινότητα στην Ford Service-Παππάς. Καλέστε τους, ρωτήστε τους ότι σας απασχολεί, θα σας έχουν απάντηση και δωρεάν!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός