Το A/C όπως και όλα τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου, πρέπει να λειτουργεί κάτω από κάποιος συγκεκριμένους τρόπους και κανόνες. Παράλληλα κάθε καλοκαίρι πρέπει να δέχεται την απαιτούμενη συντήρησ

Το A/C όπως και όλα τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου, πρέπει να λειτουργεί κάτω από κάποιος συγκεκριμένους τρόπους και κανόνες. Παράλληλα κάθε καλοκαίρι πρέπει να δέχεται την απαιτούμενη συντήρηση.

Έρχεται καλοκαίρι! Ώρα για σωστό service στο A/C του αυτοκινήτου

17633 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλοκαίρι και κλιματισμός πάνε... πακέτο. Ειδικά στο αυτοκίνητό! Δες ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στη χρήση του, πως θα το συντηρήσεις σωστά, αλλά και κάποιους από τους Top Experts, που υπάρχουν στην αγορά.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ
ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS

Κοινοποίησέ το »

Αν δεν δουλεύει το A/C στο αυτοκίνητο, ψηθήκαμε!
-το συντήρεις κάθε χρόνο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
-συμπλήρωνεις φρέον και αλλάζεις φίλτρο και είναι κομπλέ
-αμελείς το service, πληρώνεις περισσότερα
-μην το ανάβεις με το που μπαίνεις στο αυτοκίνητο

Εσύ κάθε πότε συντηρείς το A/C του αυτοκινήτου σου;

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και το air condition και ο κλιματισμός αυτοκινήτου έχουν την τιμητική τους μιας και όλοι θέλουμε να οδηγούμε μέσα σε μια δροσερή και ευχάριστη καμπίνα και όχι σε ένα κινητό φούρνο. Μάλιστα δεν είναι μόνο θέμα άνεσης, αλλά και ασφάλειας και για αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμάς τις επιπτώσεις της υψηλής θερμοκρασίας όταν οδηγείς το καλοκαίρι.

Ωστόσο, το A/C, όπως και όλα τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου, πρέπει να λειτουργεί κάτω από κάποιος συγκεκριμένους τρόπους και κανόνες. Παράλληλα θα πρέπει να συντηρείται τακτικά, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και υγιεινά.

Παρακάτω θα βρείς τα 5 συχνότερα λάθη στη χρήση του κλιματιστικού, όπως επίσης και τι παριλαμβάνει το καλό και εξειδικευμένο A/C service.

Σας παραθέτουμε μερικούς από τους Top Experts που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίοι θα φροντίσουν ώστε το A/C του αυτοκινήτου σας να δουλεύει σωστά και αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών