Ανοιξιάτικος έλεγχος και service «4 αστέρων» για το Opel σας!

9080 Επισκέψεις στο άρθρο

Η άνοιξη (όπως και όλες οι εποχές άλλωστε) κρύβει τους δικούς της κινδύνους, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το αυτοκίνητό σας. Δείτε λοιπόν 11 σημεία ελέγχου και επιλεγμένους επισκευαστές της Opel, που εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι ασφαλές και λειτουργικό.

AUTOVISION SAKAR
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

Η παρατεταμένη ακινησία λόγω της πανδημίας θα άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο αυτοκίνητό σας. Για την ακρίβεια ίσως να δημιούργησε ή να ανέδειξε μία βλάβη, ή κάτι πιο απλό και σύνηθες όπως το να ξεφορτίστηκε η μπαταρία του. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η άνοιξη είναι η εποχή της σκόνης, της γύρης και της λασποβροχής, τα οποία εκτός του ότι προκαλούν αλλεργίες (γι αυτό και η εποχική έξαρση που παρατηρείται στα Συνεργεία για έλεγχο ή αντικατάσταση Φίλτρων καμπίνας), μπορούν να καταστρέψουν και διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, όπως φίλτρα και μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Μα πέρα από τους διάφορους εποχικούς (ή συγκυριακούς) λόγους, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι ένας εξονυχιστικός έλεγχος εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα λειτουργικό και ασφαλές.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η επιλογή του να πραγματοποιήσετε τώρα το καθυστερημένο service ή τον εαρινό προληπτικό του έλεγχο παραμένει μία χρήσιμη ενέργεια με πολλαπλά οφέλη για εσάς.

Τι περιλαμβάνει ο εαρινός έλεγχος

Οι μηχανικοί θα ελέγξουν μεταξύ άλλων, 10 σημεία, όπως:

1. Αντιψυκτικό στο ψυγείο
2. Mπαταρία
3. Λάστιχα μόνωσης
4. Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων
5. Έλεγχος σταθερότητας οχήματος
6. Φρένα
7. Σύστημα κλιματισμού καμπίνας
8. Σύστημα διεύθυνσης
9. Εξωτερικά Φωτιστικά
10. Βαλβολίνες
11. Φίλτρα καμπίνας, λαδιού, καυσίμου

Βρείτε τους ανάλογους top experts

Πέρα λοιπόν από την σπουδαιότητα του ετήσιου ανοιξιάτικου ελέγχου, σημαντική είναι και η επιλογή του κατάλληλου συνεργείου. Βλέπετε, την συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να την αναλαμβάνουν οι κατάλληλοι επισκευαστές, οι οποίοι έχουν την κατάλληλη εξειδίκευση και γνώση.

Το συνεργείο που θα διαλέξετε θα πρέπει να έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό και να ξεχωρίζει για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της. Να έχει δηλαδή αρκετά από τα χαρακτηριστικά, ώστε να ταξινομείται στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων !

Αυτό τον μήνα λοιπόν, παρουσιάζουμε επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου της συντήρησης αυτοκινήτου με ειδίκευση στα αυτοκίνητα της Opel

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών