Αστέρος Κωνσταντίνος Τop Expert στα αυτόματα κιβώτια

2965 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2021

Στις εγκαταστάσεις της Asteros Automatic Transmissions θα βρείτε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο επισκευής αυτόματων κιβωτίων, αλλά και μία πλήρη γκάμα ανταλλακτικών (καινούριων & μεταχειρισμένων) κατασκευασμένα από επώνυμους οίκους.

Στις μέρες μας τα αυτόματα κιβώτια κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς και γνωρίζουν μια σταθερή και ραγδαία ανάπτυξη. Οι σχέσεις, που διαθέτουν τα σύγχρονα συστήματα ποικίλουν από 6 ως 9 σχέσεις, ενώ αναμένονται οσονούπω και αυτόματα με 10 σχέσεις. Η άνεση που προσφέρουν κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον, με το συνεχόμενο σταμάτα-ξεκίνα και τις πολλές αλλαγές ταχυτήτων που απαιτούνται αν έχεις χειροκίνητο, είναι το μεγαλύτερο τους προσόν ενώ παράλληλα στα πλεονεκτήματα τους είναι τα ηλεκτρονικά ελέγχου και το λογισμικό που διαθέτουν. Τα τελευταία επιτρέπουν να κάνετε οικονομική οδήγηση με ήπιες αλλαγές ταχυτήτων, αλλά και ταχύτερες αλλαγές.

Kοινοποίησε το »


Είναι μέρος της μηχανής του αυτοκινήτου, αποτελείται από μια σειρά αλληλένδετων μηχανικών μερών που φθείρονται με την πάροδο του χρόνου και με την εκτεταμένη χρήση.  Η φθορά αυτή αν και είναι αναπόφευκτη, είναι πιθανή η καθυστέρηση της χάρις τη σωστή χρήση.

Τι θα κάνετε λοιπόν όταν χαλάσει;            

Σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν top expert στην επισκευή αυτόματων κιβωτίων. Ένας τέτοιος είναι η Asteros Automatic Transmissions. Η εταιρία λειτουργεί από το 1996 και ειδικεύεται αποκλειστικά στην επισκευή αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων επιβατικών Ι.Χ.  Στο εργαστήριο της επισκευάζει κάθε τύπο αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων από επιβατηγά, ελαφρά φορτηγά και 4x4, όλων των κατασκευαστών της Ευρώπης, της Ιαπωνίας, και των ΗΠΑ.

Όλες οι εργασίες πάνω στον πάγκο

Στο εργαστήριο της εταιρίας στο Κορωπί δεν εξάγεται το κιβώτιο από το αυτοκίνητο, αλλά «δουλεύεται» πάνω στον πάγκο. Δηλαδή, λύνεται και ελέγχεται κάθε εξάρτημα με μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν χρειάζεται αντικατάσταση. Σε μία τέτοια περίπτωση, αφού οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας έρθουν σε συνεννόηση με τον πελάτη για το ύψος της δαπάνης και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν, γίνεται η αντικατάσταση.

Πλήρης γκάμα ανταλλακτικών καινούριων & μεταχειρισμένων           

Στις εγκαταστάσεις της Asteros Automatic Transmissions υπάρχει και μία πλήρη γκάμα από ανταλλακτικά για όλα τα αυτόματα κιβώτια, ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Θα βρείτε καινούρια ανταλλακτικά και μεταχειρισμένα, τα οποία εισάγει από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, κατασκευασμένα από επώνυμους οίκους όπως Borg-Warner, Reybestos, Allomatic, Rostra, AC Delco, Transtec, ZF, Alto κ.α.

Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα εξής:
- Βαλβίδες αύξησης της πίεσης (Boost Valves)
- Δακτυλίδια
- Δίσκους μεταλλικούς
- Δίσκους φιμπερένιους
- Ηλεκτροβαλβίδες
- Καλωδιώσεις
- Κίτ ηλεκτροβαλβίδων
- Σετ λάστιχα και φλάντζες
- Σετ πλανητικά
- Ταινιοπέδες
- Τρόμπες λαδιού
- Τσιμούχες
- Τύμπανα
- Φίλτρα κιβωτίου σχεδόν για όλα τα κιβώτια
- Ψυγεία λαδιού (κίτ)
- Λιπαντικά


Επίσης θα βρείτε ανταλλακτικά βελτίωσης (βοηθούν και ενισχύουν την λειτουργία του κιβωτίου), stock από περίπου 350 μετατροπείς ροπής Ευρωπαϊκής ανακατασκευής για σχεδόν κάθε τύπο κιβωτίου και έτοιμα κιβώτια (μεταχειρισμένα, επισκευασμένα).
 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών