Auto Smart Service στο Χαϊδάρι Ποιοτική συντήρηση και επισκευή!
Auto Smart Service στο Χαϊδάρι Ποιοτική συντήρηση και επισκευή!
  • Auto Smart Service στο Χαϊδάρι Ποιοτική συντήρηση και επισκευή!
  • Auto Smart Service στο Χαϊδάρι Ποιοτική συντήρηση και επισκευή!

Auto Smart Service στο Χαϊδάρι Ποιοτική συντήρηση και επισκευή!

1743 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα εποχή θέλει Smart τρόπους ζωής και στο αυτοκίνητο αλλά και στο Service του. Η Auto Smart Service, διαθέτει λύσεις για ανταλλακτικά, αξεσουάρ για την καλή συντήρηση η επισκευή του SMART σου! Μην χάσετε τις προσφορές τους!

ILEP
ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ - AUTO SMART

Η επιχείρηση AutoSmart Service είναι ένας αξιόπιστος ανεξάρτητος επισκευαστής όπου διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων Smart. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 130 το συνεργείο μας προσφέρει Αξιόπιστες Υπηρεσίες Επισκευών και Συντήρησης. Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείτε και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων Smart. Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρωτήσατε (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»). Στην Auto Smart φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους καθώς πιστεύουν ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη. 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η Auto Smart Service με σταθερά βήματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και έχτισε όνομα. Βασικές της αξίες η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση, η ταχύτητα απόκρισης στην ανάγκη του πελάτη της και οι ανταγωνιστικές τιμές στις οποίες προσφέρει τις υπηρεσίες της! Τα Smart οχήματα αποτελούν «διαμάντια» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. 
 
Η Γερμανική μάρκα έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες, με τα μοντέλα της να «φορούν» συστήματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας.  Άρα είναι αυτονόητο πως και την συντήρηση τους πρέπει να την αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι γι΄ αυτά επισκευαστές.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του Smart συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

-  SERVICE SMART (DIESEL -ΒΕΝΖΙΝΗ)
-  ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ 12 ΣΗΜΕΙΩΝ
-  ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ MHXANIKA ΚΙΝΗΤΗΡΑ   
-  ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
-  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - SERVICE AIR CONDITION 
-  ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ
-  ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ Ι.Χ SMART
-  ΜΕ ΚΑΘΕ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΥΣΙΜΟ SMART
-  ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ

-  ΠΡΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ
 
Επίσης Auto Smart στο Χαϊδάρι, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα μια καινοτομία στην προστασία του δικού σας οχήματος. Το Smart lock είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα απαλλάξει τους κατόχους Smart από κάθε επίδοξη προσπάθεια κλοπής του προφυλακτήρα. Απλό και εύκολο στην τοποθέτηση, με 3 μόνο κινήσεις σας εξασφαλίζει σίγουρη προστασία από ανεπιθύμητες ενέργειες. Η τεχνογνωσία του συνεργείου μας, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.


Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της Auto Smart Service στo Χαϊδάρι, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής  που παρέχουν εδώ και πολλά χρόνια στους πελάτες τους. Η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, προτεραιότητα του συνεργείου μας.


Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού συντήρησης για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Μην χάσετε τις ειδικές τιμές που προσφέρει το συνεργείο Auto Smart  στην συντήρηση αλλά και στα ανταλλακτικά του Smart σας

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών που παρέχονται από το συνεργείο μας. 
 Αλλαγή λαδιών και φίλτρου (600cc - 700cc) →36.00€
 Αλλαγή λαδιών και φίλτρου (1000cc) →47.00€
 Αλλαγή τακάκια φρένων (600cc - 700cc  1000cc) →45.00€
 Διαγνωστικός έλεγχος (Ανάγνωση βλαβών) →15.00€
 Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.


Auto Smart Service
Λεωφόρος Αθηνών 310 – Χαϊδάρι
Τηλ: 2105320940 – Κιν. 6946151954
Email: [email protected]
Site: www.auto-smart.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ