Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
 • Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
 • Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
 • Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!
 • Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!

Μπίμπασης Mercedes Benz Ποιότητα στην Συντήρηση & την Επισκευή!

2844 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Μπίμπασης Mercedes Service είναι ένας αξιόπιστος ανεξάρτητος επισκευαστής Mercedes Benz όπου διαθέτει πολυετή εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στην επισκευή αυτοκινήτων Mercedes. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι, Λ. Αθηνών 28-30 η οικογένεια Μπίμπασης και Υιοί προσφέρει Αξιόπιστες Υπηρεσίες Επισκευών και Συντήρησης. Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στις πωλήσεις μεταχειρισμένων ανταλλακτικών καθώς επίσης και στις πωλήσεις ενοικιάσεις οχημάτων Mercedes ΙΧ αλλά και 12 θέσεων Mini Bus.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
DIESEL TECH CENTER VIGOS - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

Τα Ι.Χ αυτοκίνητα αλλά και τα επαγγελματικά της Mercedes Benz αποτελούν «διαμάντια» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Γερμανική μάρκα έχει να επιδείξει μια μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή τεχνολογικά προηγμένων και προπάντων, αποδοτικών οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες, με τα μοντέλα της να «φορούν» συστήματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας.  Άρα είναι αυτονόητο πως και την συντήρηση τους πρέπει να την αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι γι΄ αυτά επισκευαστές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αν είστε λοιπόν κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz και Smart, το υπερσύγχρονο συνεργείο Μπίμπασης Mercedes και Υιοί σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρηση, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό. Η ύπαρξη  και η δραστηριότητά τους στον χώρο της συντήρησης είναι οικογενειακή υπόθεση, η Μπίμπασης δραστηριοποιείται στο χώρο και της επισκευής  Mercedes-Benz απο το 1982 με το πρώτο συνεργείο Mercedes το οποίο ιδρύθηκε από τον Κο. Σεραφείμ Μπίμπαση, γεγονός που εγγυάται τεράστια εμπειρία και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται στους πελάτες που τους εμπιστεύονται το αυτοκίνητο τους για την άριστη συντήρηση του.

Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Περιστέρι, Λ.Αθηνών 28-30, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Mercedes θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελεί για εμάς την μεγαλύτερη ευχαρίστηση και κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε την εξέλιξη.
 

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

 • SERVICE MERCEDES - SMART (DIESEL -ΒΕΝΖΙΝΗ)
 • SERVICE ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - SERVICE AIR CONDITION
 • ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ – ΠΡΟΕΛΓΧΟΣ ΚΤΕΟ
 • ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΒΑΦΕΣ
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ 
 • ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Ι.Χ MERCEDES - MINI BUS (12 ΘΕΣΕΩΝ)
Εσείς ταυτόχρονα, θα έχετε ένα ενημερωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο service. Όπως αντιλαμβάνεστε όλα οδηγούν σε ένα extra όφελος, εσείς θα διατηρήσετε στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας!

Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρωτήσατε (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»). Στην Μπίμπασης Mercedes Service φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους καθώς πιστεύουν ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη. 

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός η πολυετή τους εμπειρία και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία, η οποία εμπλουτίζεται με παρακολούθηση σεμιναρίων της Mercedes Hellas.
 

ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ Σ. & Κ. Ο.Ε. - MERCEDES –  SMART – MINI BUS
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 28-30  –  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ –  ΤΗΛ:  2105758793
Site : https://bibasis.gr/synergio - Email: [email protected]
 
Το Ωράριο μας :
Δευτέρα – Παρασκευή 8:30πμ – 18:30μμ
Σάββατο: Κλειστά.
 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ