Boss Lubricants Engine Oil 10W40 Semisynthetic

Boss Lubricants Engine Oil 10W40 Semisynthetic

3585 Επισκέψεις στο άρθρο

Το λιπαντικό της Boss Lubricants είναι ιδανικό τόσο για κινητήρες βενζίνης, όσο και πετρελαίου. Έγγυάται την καλή εκκίνηση του κινητήρα και έχει μεγάλη αντοχή στην φθορά και την διάβρωση.

GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS
ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ - AUTO SMART

Πρόκειται για ένα συνθετικό λιπαντικό και συνιστάται για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, λόγω του υψηλού δείκτη ιξώδους και των συνθετικών βάσεων. Εγγυάται μία καλή εκκίνηση με ψυχρό κινητήρα καθώς επίσης και την δημιουργία ενός λιπαντικού φιλμ στις υψηλές θερμοκρασίες.

Κοινοποίησέ το »

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Είναι μείγμα από λιπαντικά συνθετικής βάσης και πρόσθετα βελτιστοποίησης, με αποτέλεσμα η σταθερότητά του κατά της οξείδωσης σε υψηλές θερμοκρασίες να είναι ανώτερη από εκείνη των λιπαντικών κινητήρων που είναι κατασκευασμένα από λιπαντικά ορυκτής βάσης.

Μείωση Κατανάλωσης Καυσίμου:

Βοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου καθώς και στην μείωση των επιπέδων των εκπομπών ρύπων. Λόγω της μοναδικής σύνθεσής του είναι εγγυημένη μία χαμηλή εξάτμιση κάτω από αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.

Ανθεκτικότητα σε Φθορά, Διάβρωση, Σχηματισμό Αφρού και Οξείδωση

Παρέχει προστασία κατά της φθοράς και έχει ισχυρά αντι-οξειδωτικά και κατά του σχηματισμού αφρού χαρακτηριστικά καθώς επίσης και υψηλή ανθεκτικότητα κατά της οξείδωσης.

Επίπεδα Απόδοσης

API SL/CF
ACEA:A3/B3/B4 VW 500.00/505.00 MB 229.1 Porsche Ειδικό Λιπαντικό BMW

Εφαρμογή

Λιπαντικό για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες

Λίγα λόγια για την Boss Lubricants

Η Boss Lubricants διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Γεωργικών Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, Υδραυλικών Συστημάτων, Μετάδοσης Κίνησης, Ανελκυστήρων, Μεταφοράς θερμότητας, Βιομηχανίας, Αεροσυμπιεστών, Εργαλείων Aέρος, Συρματόσχοινων, Κοπής & Κατεργασίας Μετάλλων, Ναυτιλίας, Μηχανών Θαλάσσης, Εξωλέμβιων, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

H Boss Lubricants χαράζει εδώ και μια εικοσαετία μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας. Το όραμα μας πριν από δέκα χρόνια, έγινε η αφετηρία να δημιουργήσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που ήρθαν να καλύψουν τις ανάγκες της παλιάς αλλά και της καινούργιας τεχνολογίας οχημάτων και μηχανημάτων.
Η εταιρεία με την συνεχώς αυξανόμενη από χρόνο σε χρόνο αναπτυξιακή της δυναμική βασίζει και πιστεύει στη φιλοσοφία ότι μόνο μια ισορροπημένη ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα αποδεκτά από τον καθημερινά όλο και περισσότερο ευαισθητοποιημένο καταναλωτή.

Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη σε συνεχή προσπάθεια στην παραγωγή και εμπορία ποιοτικών προϊόντων, αλλά και στην παροχή ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών με αποκλειστικό στόχο να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τους πελάτες της μέσω των συνεργατών της.

Η εταιρεία δεσμεύεται προς τους καταναλωτές ότι:

  • Τα προϊόντα της εταιρείας θα υπερκαλύπτουν πάντα τις δηλωμένες προδιαγραφές.
  • Οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές.
  • Οι παρεχόμενες συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες θα προσφέρονται στον καταναλωτή με ευγένεια και μεγάλη διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του.
Η εταιρεία αναγνωρίζει την ανάγκη εφαρμογής ενός αποτελεσματικού συστήματος ποιότητας και επιβραβεύει τους συνεργάτες της στην επίτευξη των στόχων που τους έχει ανατεθεί. Όπως είναι:
  • Η πιστή εφαρμογή των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας.
  • Να μεριμνούν ώστε η διασφάλισης ποιότητας να είναι διαδικασία προτεινόμενη μέσα από την συνεργασία αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα.
  • Όλα τα προϊόντα της Boss Lubricants ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των διεθνών εγκύρων οργανισμών που ελέγχουν τα λιπαντικά.
Η Boss Lubricants διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά σε εμπόρους για υπερχονδρική.
 
Boss Lubricants
Τηλ. 2221 055842

[email protected]
https://bosslubricants.gr
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ