Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;
Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;
Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;
  • Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;
  • Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;
  • Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;

Ποιο είναι το καλύτερο συνεργείο για το diesel σου;

14103 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες ποια είναι τα 4 πιο σημαντικά κριτήρια με τα οποία θα διαλέξεις το συνεργείο, στο οποίο θα επισκευάσεις το diesel σου.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ILEP
ΠΕΑΚ ΕΠΕ

Κοινοποίησέ το »


Οι τεχνικοί που γνωρίζουν τέτοιους κινητήρες

Ένας κινητήρας (και όλα τα συστήματα που σχετίζονται με αυτόν) έχει μια ολόκληρη «φιλοσοφία» πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του. Επειδή το κάθε είδος κινητήρα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα, θα πρέπει να προσπερνάς απόψεις όπως «Όλοι οι μάστορες τα ίδια ξέρουν», «κινητήρας ο ένας, κινητήρας ο άλλος» και διάφορες άλλες που μπορεί να σε βάλουν σε...περιπέτειες. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως, για παράδειγμα, η ανάφλεξη του καυσίμου στους κινητήρες ντίζελ γίνεται χωρίς τη λειτουργία μπουζί, κάτι το οποίο θα προκαλούσε ζημιά σε κινητήρα βενζίνης.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός και τα μηχανήματα

Πέρα από το έμπειρο προσωπικό, η χρήση μηχανημάτων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο υλικού, αλλά και τα κατάλληλα προγράμματα (software) είναι απαραίτητα, ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και με λεπτομέρεια όλα τα πιθανά προβλήματα ή και οι ενδείξεις τους ώστε να προληφθούν πριν εξελιχθούν σε σημαντικές βλάβες.

Η εγγύηση που μετράει

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο αλλά και χρήματα. Ενημερώσου κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την εγγύηση που παρέχει το συνεργείο της επιλογής σου, όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης μετά από την οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης και διευκρίνισε αν αυτή περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τα λεγόμενα «εργατικά».

Σαφής προέλευση ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων

Εάν το συνεργείο κάνει χρήση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών – εξαρτημάτων, π.χ. αντλίες, τουρμπίνες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση τους και φυσικά να λάβεις τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών