Βρες το καλύτερο συνεργείο για το ντίζελ σου

3928 Επισκέψεις στο άρθρο

Εξειδικευμένο προσωπικό - σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία – πιστοποιήσεις – εγγυήσεις. 4 κριτήρια που κάνουν ένα συνεργείο να ξεχωρίζει!

 
Τεχνικοί που έχουν απόλυτη γνώση της τεχνολογίας ντίζελ

Ένας κινητήρας (και όλα τα συστήματα που σχετίζονται με αυτόν) έχει μια ολόκληρη «φιλοσοφία» πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του.

Επειδή το κάθε είδος κινητήρα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα, θα πρέπει να προσπερνάς απόψεις όπως «Όλοι οι μάστορες τα ίδια ξέρουν», «κινητήρας ο ένας, κινητήρας ο άλλος» και διάφορες άλλες που μπορεί να σε βάλουν σε...περιπέτειες.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως, για παράδειγμα, η ανάφλεξη του καυσίμου στους κινητήρες ντίζελ γίνεται χωρίς τη λειτουργία μπουζί, κάτι το οποίο θα προκαλούσε ζημιά σε κινητήρα βενζίνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Εξοπλισμός και λογισμικό που δεν «κάνουν λάθη»

Πέρα από το έμπειρο προσωπικό, η χρήση μηχανημάτων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο υλικού αλλά και τα κατάλληλα προγράμματα (software) είναι απαραίτητα ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και με λεπτομέρεια όλα τα πιθανά προβλήματα ή και οι ενδείξεις τους ώστε να προληφθούν πριν εξελιχθούν σε σημαντικές βλάβες.

Μεγάλες εγγυήσεις που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά και εργασία

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο αλλά και χρήματα. Ενημερώσου κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διάρκεια των εγγυήσεων που παρέχει το συνεργείο της επιλογής σου, όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης μετά από την οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης και διευκρίνισε αν αυτή περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τα λεγόμενα «εργατικά».

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Σαφής προέλευση ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων

Εάν το συνεργείο κάνει χρήση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών – εξαρτημάτων, π.χ. αντλίες, τουρμπίνες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση τους και φυσικά να λάβεις τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός