Ειδικότητα τους, η δική σας τέλεια εξυπηρέτηση

1280 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2020

Σύγχρονο εξειδικευμένο συνεργείο για Chrystler με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι και επίσημος συνεργάτης της Daihatsu. Ο λόγος για την Σέρβος - Πασχαλίδης Ο.Ε.

 
Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»).

Τι πρέπει να ψάξεις όμως; Πρέπει να βρεις τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, γραπτή εγγύηση, value for money υπηρεσίες & τιμές. Όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν  πιστούς πελάτες για το συνεργείο αυτό.

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Σέρβος - Πασχαλίδης Ο.Ε. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.     Καλέστε: 2221023201

Είναι εξειδικευμένο συνεργείο για αυτοκίνητα CHRYSLER και επίσημος συνεργάτης DAIHATSU διαθέτοντας τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.Το συνεργείο προσφέρει με κάθε Service και έλεγχο 20 σημείων, ενώ φροντίζει ώστε κάθε πελάτης θα συναντήσει την τέλεια εξυπηρέτηση από έμπειρους και επαγγελματίες τεχνικούς, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.
 
Αναλυτικότερα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υηπρεσίες:

-Πλήρη  Διαγνωστικό έλεγχο με γνήσια διαγωνιστικά εργαλεία.
-Πλήρη παρακαταθήκη γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.
-Έλεγχος κλιματισμού, συμπλήρωση φρέον, επισκευή A/C
-Πλήρες Service, Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων
-Επισκευές  Κινητήρων,Σαζμάν.
-Έλεγχος αντικατάσταση Δίσκο πλατό, Ρουλεμάν.
-Αναρτήσεις, Ευθυγράμμιση
-Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
-Καθαρισμός Μπέκ, Ογκομέτρηση.
-Έλεγχος Φρένων, Φρενομέτρηση.
 
Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

ΣΕΡΒΟΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ο.Ε.
Καλέστε: 2221023201
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Service-95-177976336113554/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός