Για να έχεις το AUTO πάντα FIT!

2434 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2020

Απευθύνεσαι σε ένα μέλος του διεθνούς δικτύου Συνεργείων AUTOFIT ! Ένα δίκτυο που ήδη μετρά 26 χρόνια στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

 
Με παρουσία σε 14 χώρες και 2.154 συνεργεία-μέλη, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών στην Ευρώπη. Τα συνεργεία της είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα και οχήματα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών. Στις εξουσιοδοτημένες AUTOFIT μονάδες, το service ή οι επισκευές  γίνονται πάντα σύμφωνα με τις  επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

Αξιοπιστία – Τεχνογνωσία - Εμπιστοσύνη

Στα κέντρα συντήρησης της AUTOFIT θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν την κατάλληλη εμπειρία (ατομική μα και συλλογική αφού μιλάμε για ένα διεθνές δίκτυο), αλλά και την απαιτούμενη εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να δώσουν λύση σε οποιαδήποτε βλάβη. Σημειώστε πως η εκπαίδευση τους είναι διαρκής καθώς ο στόχος είναι να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες που έχουν τα τεχνολογικά προηγμένα  συστήματα όλων των νέων μοντέλων της αγοράς.

Οι μονάδες AUTOFIT είναι πλήρως εξοπλισμένες με εξοπλισμό διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τα ανταλλακτικά που τοποθετούν (έπειτα από την αναλυτική ενημέρωση του πελάτη-κατόχου του οχήματος) είναι πιστοποιημένα.

Περνώντας της πύλες ενός συνεργείου του δικτύου της Autofit θα βρείτε: 
•  τεχνογνωσία, αξιοπιστία & εγγύηση, σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.
 

AUTOFIT
 Κάλεσε: 801 1178200
Δες: https://www.autofit.gr/
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός