Η Cyclon στα Best Λιπαντικά της χρονιάς!

4094 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα επώνυμα λιπαντικά της εστιάζουν στην τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία με στόχο την παροχή eco friendly προϊόντων υψηλής ποιότητας. Φέτος διακρίθηκαν και στον μοναδικό θεσμό-διαγωνισμό που επί 27 χρόνια, αναδεικνύει τους καλύτερους με την ψήφο του κοινού!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Τα προϊόντα της γνωστά. Και στο κοινό και στους επαγγελματίες του κλάδου συντήρησης (service). Με τεχνολογικά προηγμένα χαρακτηριστικά διεκδικούν τα μερίδια τους σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

Φέτος κέρδισαν, την θέση 3, στα μερίδια των ψήφων του κοινού που συμμετείχε στη φετινή ψηφοφορία, στα πλαίσια της μακροβιότερης (από το 1994) ετήσιας ψηφοφορίας για τους καλύτερους της χρονιάς, Best Car 2021!

Το βραβείο παρέλαβε ο εικονιζόμενος Κος Xριστόφορος Παπαδέλης, Marketing Manager της LPC.
 
Ακολουθεί  η δήλωση του Κου Παπαδέλη
Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για την LPC , market leader στην ελληνική αγορά , η βράβευσή του Brand CYCLON  ανάμεσα στα 3 κορυφαία brands λιπαντικών στη χώρα για το έτος 2021.
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές σύγχρονα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας  μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο διανομής.


Ευχαριστούμε πολύ!
Χριστόφορος Παπαδέλης, Marketing Manager LPC

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως