ILEP: Τι λένε όσοι πάνε για service του κλιματισμού αυτοκινήτου;

ILEP: Τι λένε όσοι πάνε για service του κλιματισμού αυτοκινήτου;

1978 Επισκέψεις στο άρθρο

Επαγγελματισμός, αμεσότητα, καλή εξυπηρέτηση από το προσωπικό, λογικές τιμές και σωστή εργασία με αποτελέσματα, άνθρωποι με γνώσεις κι όχι με «λόγια του αέρα». Αυτά είναι ίσως τα βασικότερα στοιχεία που ψάχνει κανείς σε ένα συνεργείο, ειδικά όταν πρόκειται για κάτι τόσο εξειδικευμένο όπως το service του κλιματισμού αυτοκινήτου.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Η ικανοποίηση των πελατών στην ψηφιακή εποχή

Οι παραπάνω λέξεις έρχονται αυτούσιες από τα σχόλια των πελατών. Στη σημερινή, ψηφιακή εποχή της πληροφορίας είναι δύσκολο να «κρυφτεί» κανείς, ενώ οι «καλές δουλειές» αναδεικνύονται δημιουργώντας μία -ψηφιακή αλλά κι υπαρκτή- φήμη στην πιάτσα, που αντικατοπτρίζει τους δείκτες ικανοποίησης και ποιότητας προς μια εταιρεία ή μία επιχείρηση κοκ.
 
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα συνεργείο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα εξειδικευμένο συνεργείο, που προσφέρει επιλεγμένες υπηρεσίες και εργασίες για το αυτοκίνητο, όπως αυτή του service του κλιματισμού.
 

Γιατί το service του κλιματισμού του αυτοκινήτου είναι τόσο σημαντικό;

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Ο κλιματισμός του αυτοκινήτου είναι ένας από τους πολλούς «αφανείς ήρωες», που ως μοναδικό στόχο έχει να διατηρεί την άνεση του οδηγού και των επιβατών σε υψηλά επίπεδα, καθώς και να διασφαλίζει πως ο αέρας μέσα στην καμπίνα (τον οποίο αναπνέουμε) είναι σίγουρα καθαρός χωρίς βλαβερές ουσίες. Όμως, όπως κάθε σύστημα στο αυτοκίνητο, έτσι και ο κλιματισμός -ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα- χρειάζεται τακτική φροντίδα και συντήρηση για να αποδώσει τα μέγιστα και στο βέλτιστο βαθμό. Είστε λοιπόν σίγουροι, πως ο κλιματισμός του οχήματός σας δουλεύει τέλεια;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση

Η συντήρηση του κλιματισμού θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση και ειδικότερα πριν από την αρχή του καλοκαιριού έτσι ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση να χαλάσει το κλιματιστικό σας κατά την περίοδο που το χρησιμοποιείτε συχνότερα. Έτσι θα εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματος, οι οποίες θα διορθωθούν πριν φθαρούν σημαντικά τα επιμέρους κομμάτια του κλιματιστικού, προλαμβάνοντας ένα ακριβότερο κοστολόγιο για την συνολική επισκευή του κλιματιστικού.
 
Στην έρευνα μας, αυτόν τον μήνα, σταχυολογήσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά σχόλια κατόχων αυτοκινήτου που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech, τους ειδικούς στο service κλιματιστικών αυτοκινήτου.
 

Σελίδα 2Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech
Σελίδα 3ILEP – CryoTech, Τοp Expert στον κλιματισμό!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών