Ιδανική λίπανση σε κάθε θερμοκρασία

2581 Επισκέψεις στο άρθρο

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα λιπαντικά αυτοκινήτου συνθετικής τεχνολογίας, εμπλουτισμένα με πρόσθετα τεχνολογίας αιχμής, προσφέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αντοχής στην καταπόνηση. Παράλληλα προσφέρουν αντιρυπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ Σ. & Κ. Ο.Ε. - MERCEDES - SMART
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Το λιπαντικό αυτοκινήτου MASTER SYNTH RACING SAE 5W - 30 είναι ένα Best seller (από την γκάμα της Master oil) λιπαντικό. 100% συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό για υψηλής απόδοσης κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Με καινοτόμα σύνθεση από τα καλύτερα πρόσθετα. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε κάθε θερμοκρασία, επιτρέποντας στην μηχανή να λειτουργεί :
- με μέγιστη απόδοση,
- αθόρυβη λειτουργία,
- χαμηλή κατανάλωση καυσίμου,
- ιδανική εκκίνηση σε ψυχρές συνθήκες και ένας
-  χωρίς υπολείμματα κινητήρας, είναι κάποια από τα πλεονεκτήματά του.

Πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτων της Ευρώπης για λιπαντικά LOW SAPS. Κατάλληλο για DPF συστήματα.

Υπερκαλύπτει τις αξιολογήσεις - προδιαγραφές ποιότητας (αμερικάνικες API και ευρωπαικές ACEA):
API SN, SM, CF, ACEA A1/B1, A5/B5,
C2, C3, MB 229.51,
GM Dexos 2,
VW 502.00 / 505.01,
BMW Longlife-04,
Porsche, Ford WSS-M2C948-B,
PSA Peugeot Citroen B712290

Ποια είναι η Master oil
 
Η ιδέα για την δημιουργία των λιπαντικών, MASTER OILξεκίνησε (εδώ και 35 χρόνια) από τον μηχανικό αυτοκινήτων Γεώργιο Κιολεμένη, με έδρα τις Σέρρες. Το χονδρικό εμπόριο των λιπαντικών MASTER OIL, σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε το 1983.

Τα λιπαντικά MASTER OIL, άρχισαν να γίνονται όλο και πιο γνωστά στο ευρύ κοινό και αυτό του έδινε την δυνατότητα να αυξάνει την γκάμα των προϊόντων MASTER OIL και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα τους. Έτσι, ξεκίνησαν και οι πρώτες εξαγωγές.

Όταν ξεκίνησε η χρήση των ημισυνθετικών καθώς και των φουλ συνθετικών λιπαντικών, ο Γεώργιος Κιολεμένης, τα συμπεριέλαβε στην γκάμα του MASTER OIL.

Η δοκιμή και αποδοχή πολύ σημαντικών κωδικών MASTER OIL από την MERCEDES BENZ και η απόδοση APPROVALS, τα καθιστά λιπαντικά που παράγονται με πολύ υψηλά στάνταρ, βασισμένα στη Γερμανική ποιότητα και τεχνολογία.

Τα λιπαντικά, MASTER OIL, προσφέρουν άριστη ποιότητα, πλήρη γκάμα λιπαντικών και ειδικών λιπαντικών, όμορφο design και πλήρη παρακαταθήκη.

(Κεντρικό : Σέρρες  /  Υποκατάστημα : Θεσσαλονίκη)
Τηλέφωνα: 23210 65210,  23210 51600    Κινητά:6956200001,   6948837461
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ