KENNOL: Λιπαντικά με αγωνιστικές καταβολές
KENNOL: Λιπαντικά με αγωνιστικές καταβολές
 • KENNOL: Λιπαντικά με αγωνιστικές καταβολές
 • KENNOL: Λιπαντικά με αγωνιστικές καταβολές

KENNOL: Λιπαντικά με αγωνιστικές καταβολές

3294 Επισκέψεις στο άρθρο

Η γαλλική εταιρεία παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα για σύγχρονους κινητήρες, μεταφέροντας την τεχνογνωσία της από την πίστα αγώνων στον δρόμο.

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

Ήρθε στην ελληνική αγορά η εκτεταμένη γκάμα λιπαντικών υψηλών επιδόσεων της KENNOL.

Τα προϊόντα της KENNOL σχεδιάζονται και παράγονται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο ποιότητας, ενώ κατέχουν πιστοποίηση AFAQ: ISO 9001: 2008. Στον τομέα του αυτοκινήτου, η εταιρεία παράγει λιπαντικά για κινητήρες, για κιβώτια ταχυτήτων, ψυκτικά υγρά, χημικά και πρόσθετα.

Μεταφέροντας τεχνογνωσία από την πίστα στον δρόμο, έχει σχεδιαστεί μία ευρεία σειρά λιπαντικών κινητήρων υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων οχημάτων, πληρώντας όλα τα διεθνή πρότυπα και τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.
 

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

REVOLUTION
Για downsized κινητήρες τελευταίας γενιάς. Υψηλής ποιότητας πλήρως συνθετικό λιπαντικό, σχεδιασμένο για τα νέα αυτοκίνητα. Αυτό το λιπαντικό έχει ειδική σύνθεση για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που απαιτούν σύγχρονες προδιαγραφές.
 
HYBRID
Για υβριδικά οχήματα νέας γενιάς. Είναι ένα 100% συνθετικό λιπαντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για βενζινοκινητήρες τελευταίας γενιάς, καθώς και για υβριδικά επιβατικά οχήματα. Εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και βέλτιστη προστασία του κινητήρα.
 
ECOLOGY
Για κινητήρες με φίλτρα σωματιδίων DPF. Πλήρως συνθετικό λάδι με μειωμένη περιεκτικότητα σε θειική τέφρα, φώσφορο και θείο (Low SAPS). Αυτό το οικολογικό λιπαντικό συνιστάται για τους πρόσφατους κινητήρες που είναι εξοπλισμένοι με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων, όπως DPF (φίλτρα σωματιδίων ντίζελ), TWC (Three Way Catalyst).
 
ENERGY
Για επιβατικά αυτοκίνητα, βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες τούρμπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με άμεσο ψεκασμό TDI, HDI, CDI, COMMON-RAIL, υψηλής υπερπλήρωσης ή μη. Το πλήρως συνθετικό λάδι KENNOL ENERGY έχει σχεδιαστεί προκειμένου να λειτουργεί ομαλά ο κινητήρας με υψηλό επίπεδο καθαριότητας. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, με αποτέλεσμα να περιορίζονται και οι ρυπογόνες εκπομπές.
 


Η κορυφαία σειρά ULTIMA
Η ULTIMA είναι η «απόλυτη» σειρά που δημιουργήθηκε με τους συνεργάτες της KENNOL στο πρωτάθλημα NASCAR. Είναι πλήρως συνθετικό αγωνιστικό λάδι, που χρησιμοποιεί ως βασικό συστατικό πολυ-άλφα ολεφίνη (PAO), εστέρες και πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας. Το ιξώδες 10W-60 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ειδικά για αγωνιστικούς κινητήρες, που λειτουργούν σε υψηλές στροφές και θερμοκρασίες για μεγάλες διαδρομές.
 

Κοινοποίησέ το »

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Έχει εξαιρετικές αντιτριβικές και απορρυπαντικές ιδιότητες, που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και αποτρέπουν τον σχηματισμό καταλοίπων.
 
Διαθέτει χαμηλό ιξώδες σε χαμηλές θερμοκρασίες, διασφαλίζοντας εξαιρετική ροή λαδιού στους κινητήρες, ακόμη και σε ψυχρή εκκίνηση.
 
Έχει εξαιρετική θερμική σταθερότητα, παρέχοντας πλήρη προστασία σε υψηλές θερμοκρασίες.
 
Διαθέτει υψηλή λιπαντική ισχύ, επιτρέποντας τη μέγιστη απόδοση σε υψηλές ταχύτητες.
 
Η KENNOL γεννήθηκε, κυριολεκτικά, «στην πίστα», μέσα από το πάθος των αγώνων, τις επιδόσεις των κινητήρων και τις δεξιότητες των οδηγών.
 

Γαλλική υπεροχή

Όλες οι σειρές προϊόντων KENNOL σχεδιάζονται και παράγονται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία. Με ισχυρή δέσμευση στην κορυφαία ποιότητα, όλες οι πτυχές της εταιρείας εξασφαλίζουν την εγγυημένη απόδοση:
Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Έτσι, δημιουργούνται λιπαντικά τελευταίας τεχνολογίας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ, παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στις εξατομικευμένες ανάγκες των συνεργατών της.
Με πάνω από 100 εργαζόμενους και δυνατότητα παραγωγής που φτάνει τους 110.000 τόνους ετησίως, τα προϊόντα KENNOL διατίθενται σε περισσότερες από 70 χώρες

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
Πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής
Πιστοποίηση AFAQ: ISO 9001: 2008
Εσωτερικό εργαστήριο λιπαντικών και υγρών
Εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα
Ιδιόκτητες αποθήκες
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
   2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών