Κάνε «γυαλί» το σαλόνι σου! (vid)

8684 Επισκέψεις στο άρθρο

Καθημερινή χρήση, χώμα, οσμές και τυχόν σκουπιδάκια αφήνουν καθημερινά ακατάστατο το σαλόνι του αυτοκινήτου σου. Γιατί λοιπόν να το έχεις «στάβλο», όταν μπορείς να το καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα;

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Καθάρισε τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες, χωρίς να εηρεάσεις το χρώμα και της ύφανση τους

Υπάρχουν στο εμπόριο άφθονα καθαριστικά για τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες. Ωστόσο πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, σιγουρέψου ότι το οποιοδήποτε προϊόν δεν θα επηρεάσει  το χρώμα και την ύφανση της ταπετσαρίας. ¶ρα πρώτα δοκίμασε να καθαρίσεις πρώτα μία μικρή περιοχή και μετά καθάρισε το υπόλοιπο. Μόλις τελειώσει και το ξέβγαλμα άφησε το εσωτερικό να στεγνώσει καλά.

Ψάχνεις να βρεις είδη περιποίησης; 
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Καθαρό και λαμπερό ταμπλό

Ανάλογα το επίπεδο της «βρωμιάς», το καθάρισμα του ταμπλό ξεκινά από ένα απλό ξεσκόνισμα έως  τη χρησιμοποίηση ενός καθαριστικού. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί και αφού το βρέξεις και το στραγγίξεις, πέρασε προσεκτικά όλες τις επιφάνειες. Από την άλλη υπάρχουν πληθώρα καθαριστικών, τα οποία δίνουν ιδιαίτερη λάμψη στα πλαστικά και τις άλλες επενδύσεις.

 
 
Καθαρός ...ουρανός!

Για τον καθαρισμό του ουρανού θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο καθαριστικό εσωτερικών επιφανειών, με το οποίο καθάρισες και τις υφασμάτινες επιφάνειες. Απλά ψέκασε, άπλωσε με ένα σφουγγάρι και καθάρισες.

Κάνε "αόρατα" τα τζάμια και τους καθρέφτες.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος καθαρισμού για τα τζάμια και τους καθρέφτες είναι με ένα πανί και ένα απλό καθαριστικό τζαμιών. Μην ξεχάσεις να ψεκάζεις το υγρό πρώτα στο πανί και μετά στο τζάμι, για να αποφύγεις τυχόν στάγματα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, πάρε ένα ειδικό πανί από κάποιο πρατήριο καυσίμων.

Οι δερμάτινες επενδύσεις είναι πιο ευαίσθητες και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα

Το δέρμα σε σχέση με το υπόλοιπα υλικά είναι πιο ευαίσθητο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Θα πρέπει να το προστατεύσεις από σκόνη, ιδρώτας και οτιδήποτε άλλο έρθει σε επαφή μαζί του, γιατί η, μακροχρόνια έκθεση του σε αυτά μπορεί να το χαλάσει. Ένα απλό βρεγμένο και στραγγισμένο πανί αρκεί για να απομακρύνεις την σκόνη, ενώ με ένα στεγνό πανί θα πρέπει να απομακρύνεις την υγρασία. Αν έχεις να αντιμετωπίσεις επίμονους λεκέδες, μπορείς να προμηθευτείς κάποιο ειδικό σκεύασμα. Πριν αγοράσεις θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείς γα το πιο προϊόν είναι κατάλληλο ανάλογα  την ποιότητα του δέρματος. Όπως και στο ύφασμα, δοκίμασε πρώτα να καθαρίσεις ένα μικρό σημείο και έπειτα καθάρισε όλη την επιφάνεια
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ