Ξέρει καλά τα Honda!

1166 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2020

Συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις, κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδίκευση στα Honda. Ό λόγος για το συνεργέιο του κ. Ζαχαράκη Ιωσήφ.

 
Η επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης παρέχει όλες τις υπηρεσίες από service μέχρι και φανοποιείο.Η πλήρης εξυπηρέτηση σε ότι έχει να κάνει με Honda αλλά και γενικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα, βρίσκεται στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στο συνεργείο του Ιωσήφ Ζαχαράκη.    Καλέστε: 2106040002  6972529060

Η πολυετής παρουσία του στο χώρο και οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι πιο τρανή απόδειξη πως το αμάξι σας θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια. Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από τα αμάξια της άπω ανατολής και πιο πολύ ακόμα, στα Honda είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται πως θα βρει λύση, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά το μεράκι για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουνε καταφέρει την επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης να είναι η πρώτη επιλογή όσων ανήκουν στην  οικογένεια των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Με την πολυετή εμπειρία παρέχει εξειδικευμένο service σε αυτοκίνητα Honda και λοιπών Ιαπωνικών εταιρειών. Εγγυημένη εργασία στα προγραμματισμένα χρονικά πλαίσια. Επίσης αναλαμβάνει βελτιώσεις και μετατροπές αυτοκινήτων HONDA καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών εφαρμογών και φανοποιίας.

Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

  • Εξειδικευμένο συνεργείο Honda
  • Service - Ανταλλακτικά Ιαπωνικών αυτοκινήτων
  • Βελτιώσεις - Μετατροπές
  • Φανοποιία - Βαφές
  • Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
Καλέστε: 
2106040002  6972529060
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Honda-Sifis-Performance-133150096744009/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός