Λιπαντικά EXIOS 0W-30 από την WEG LUBRICANTS

Λιπαντικά EXIOS 0W-30 από την WEG LUBRICANTS

3133 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά της WEG είναι σχεδιασμένα για να κρατούν υγιή και ασφαλή τον κινητήρα σας και προσφέρουν εξοικονόμηση καυσίμων και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Ας ρίξουμε μία πιο λεπτομερή ματιά στα λιπαντικά της σειράς EXIOS.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΛΑΜ. ΙΩΑΝΝΗΣ

EXIOS TXT C2 SAE 0W-30

Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου από την WEG, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τεχνολογίαγια να παρέχει προστασία στον κινητήρα και χαμηλούς ρύπους. Βάσει των ειδικών επιλεγμένων συνθετικών λιπαντικών και προσθέτων που υπάρχουν, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και προστασία του κινητήρα από την φθορά και την διάβρωση, χάρη στο χαμηλό ιξώδες.

Εφαρμογές
Αυτό το συνθετικό οικονομίας καυσίμου λιπαντικό «mid- SAPS», συνιστάται για χρήση σε κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, με ή χωρίς υπερτροφοδότηση (turbo-charge), σε επιβατικά αυτοκίνητα και μίνι βαν με παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού. Αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε οχήματα με σύγχρονους καταλύτες και φίλτρα σωματιδίων ντίζελ..

Πλεονεκτήματα
-    Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.
-    Κατάλληλο για σύγχρονους καταλύτες.
-    Γρήγορο κρύο ξεκίνημα.
-    Ένα ασφαλές φιλμ λίπανσης σε υψηλές θερμοκρασίες.
-    Μειωμένοι ρύποι στο περιβάλλον.
-    Παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού.
-    Πολύ ισχυρή προστασία έναντι φθοράς, διάβρωσης και αφρισμού.

Προδιαγραφές – Συστάσεις
ACEAC2
PSAB71 2312 ,FIAT 9.55535-DS1 / GS1

Κοινοποίησέ το »

EXIOS FΟ C2 SAE 0W30

Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Βάσει των ειδικών επιλεγμένων συνθετικών λιπαντικών και προσθέτων που υπάρχουν, δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας στο κινητήρα.

Εφαρμογές
Αυτό το συνθετικό οικονομίας καυσίμου λιπαντικό, συνιστάται για χρήση σε κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, με ή χωρίς υπερτροφοδότηση (turbo-charge), σε επιβατικά αυτοκίνητα και μίνι βαν με παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς του σε SAPS, αυτό το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε οχήματα με σύγχρονους καταλύτες και φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Κατάλληλο για κινητήρες Ford όπου ο κατασκευαστής συνιστά ένα προϊόν που πληροί τις προδιαγραφές Ford WSS-M2C950-A με το ιξώδες SAE 0W30.

Πλεονεκτήματα
-    Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.
-    Κατάλληλο για σύγχρονους καταλύτες.
-    LowSAPS Λιπαντικό χαμηλής τέφρας.
-    Γρήγορο κρύο ξεκίνημα.
-    Ένα ασφαλές φιλμ λίπανσης σε υψηλές θερμοκρασίες
-    Μειωμένοι ρύποι στο περιβάλλον.
-    Παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού
-    Πολύ ισχυρή προστασία έναντι φθοράς, διάβρωσης και αφρισμού.

Προδιαγραφές – Συστάσεις
ACEA C2
Meets the requirements of
Ford WSS-M2C950-A  •  Jaguar Land Rover STJLR.03.5007


 

EXIOS LLB C2 SAE 0W-30

Συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Βάσει των ειδικών επιλεγμένων συνθετικών λιπαντικών και προσθέτων που υπάρχουν, προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και προστασία του κινητήρα από την φθορά και την διάβρωση. Κατάλληλο για κινητήρες που ζητούν την προδιαγραφή longlife 12FE.

Εφαρμογές
Αυτό το συνθετικό λιπαντικό οικονομίας καυσίμου συνιστάται για χρήση σε κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, με ή χωρίς υπερτροφοδότηση, σε επιβατικά αυτοκίνητα και μίνι βαν με παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού. 

Πλεονεκτήματα
-    Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.
-    Κατάλληλο για σύγχρονους καταλύτες.
-    Γρήγορο κρύο ξεκίνημα.
-    Ισχυρή προστασία ενάντια στην οξείδωση.
-    Μειωμένοι ρύποι στο περιβάλλον.
-    Παρατεταμένα διαστήματα αποστράγγισης λαδιού.
-    Πολύ ισχυρή προστασία έναντι φθοράς, διάβρωσης και αφρισμού.

Προδιαγραφές – Συστάσεις
ACEAC2 , BMWLonglife -12 FE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ