Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυ

Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Λιπαντικά και χημικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία από την Trade Wind

2683 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2021

Μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών, ιδανικών για την προστασία και τη συντήρηση του κινητήρα σας, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Trade Wind.

Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Κοινοποίησέ το »

Έτσι λοιπόν, με παρουσία άνω των 45 ετών στο χώρο της αυτοκίνησης, των λιπαντικών και χημικών ο όμιλος εταιρειών Λαμπριανίδης-TradeWind είναι δίπλα στις απαιτήσεις του οδηγού καθώς και στις ανάγκες των οχημάτων τους. Προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές-ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη-μοναδική ποικιλία στην αγόρα των λιπαντικών και χημικών. Είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος μεγάλων Αμερικάνικων εταιρειών όπως της Red Line, της Torco καθώς και αντιπρόσωπος τόσο Ελλάδος όσο και Ευρώπης των εταιρειών Motrokote , Berryman και Duralube.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες απευθύνονται τόσο στο χομπίστα, όσο και στον καταναλωτή που θέλει το κάτι παραπάνω και την καλύτερη προστασία για το όχημα του, όποιο και να είναι αυτό.

Παράλληλα εμπορεύεται προϊόντα μεγάλων εμπορικών εταιρειών όπως Castrol, Motul, Elf, Total και πολλές άλλες στην καλύτερη-ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Ο στόχος του ομίλου παραμένει ο ίδιος με τον οποίο ξεκίνησε το 1976. Η άμεση εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας του ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και ποικιλία και η διαφύλαξη των συμφερόντων του.

Διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα (2021) μετά από 19 πολύ δύσκολους μήνες για την κοινωνία, την αγορά και την υγεία η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά ανανεώνοντας το διαδικτυακό κατάστημα της Trade-Wind με γνώμονα την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο καταναλωτής στις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Trade-Wind είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστο και εύκολο στο χρήστη -ακόμα και από φορητές συσκευές- με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, με περισσότερες εταιρείες στα λιπαντικά και χημικά, με φανταστικές προσφορές και πακέτα και με μια νέα σειρά προϊόντων "φτιάξε μόνος σου" γνωστό και ως D.I.Y. Παράλληλα οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν με όφελος και συμφέρον τον τελικό καταναλωτή. Τέλος όλα τα Αμερικάνικα προϊόντα -και όχι μόνο- ολοένα και αυξάνονται δεν είναι τυχαίο άλλωστε που παλαιοί χομπίστες αποκαλούσαν την εταιρεία μεταξύ τους ο "Αμερικάνος".

TRADEWIND
https://www.trade-wind.gr/index.php?route=common/home
Πλαταιών 7 Πειραιάς 185 40
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104111569 & 2104221442

 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTOSTATUS

  Τα λιπαντικά της Wolf ξεχωρίζουν για την εξελιγμένη τεχνολογία, με την οποία είναι φτιαγμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα επιλέγουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του WRC. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Autostatus.
   2810256200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS ΝΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  Η εταιρεία Motus ιδρύεται το 1996 με αντικείμενο το εμπόριο συσσωρευτών εκκίνησης και το ηλεκτρολογικό υλικό oχημάτων. Το 2004 αποφασίστηκε η εταιρεία να περιοριστεί και να εξειδικευτεί στον χώρο των συσσωρευτών και των λιπαντικών. Αυτό είχε αποτέλεσμα την επιλεκτική συνεργασία με κάποια από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο συσσωρευτών και λιπαντικών.
   210 2386905 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ - OIL SYSTEM PARTS

  Στην Oil System Parts θα βρείτε υψηλού επιέδου υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτουν. Ξεχωρίζει επίσης για την πλήρη γκάμα από λιπαντικά τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει. 
   2109622205 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
   2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ