Motul 8100 X-CLEAN+ 5W-30! 100% συνθετικό λιπαντικό για BMW, Mercedes και VW group.

Motul 8100 X-CLEAN+ 5W-30! 100% συνθετικό λιπαντικό για BMW, Mercedes και VW group.

Το 8100 X-CLEAN+ 5W-30, όπως και τα υπόλοιπα λιπαντικά της Motul, υπάρχουν και σε συσκευασία δοχείου 5lt, ιδανική για τους επαγγελματίες.

Το 8100 X-CLEAN+ 5W-30, όπως και τα υπόλοιπα λιπαντικά της Motul, υπάρχουν και σε συσκευασία δοχείου 5lt, ιδανική για τους επαγγελματίες.

 • Motul 8100 X-CLEAN+ 5W-30! 100% συνθετικό λιπαντικό για BMW, Mercedes και VW group.
 • Το 8100 X-CLEAN+ 5W-30, όπως και τα υπόλοιπα λιπαντικά της Motul, υπάρχουν και σε συσκευασία δοχείου 5lt, ιδανική για τους επαγγελματίες.

Motul 8100 X-CLEAN+ 5W-30! 100% συνθετικό λιπαντικό

3735 Επισκέψεις στο άρθρο

Ιδανικό για βενζινοκινητήρες, αλλά και πετρελαιοκινητήρες, το 8100 X-CLEAN+ 5W-30 της Motul, είναι το συνθετικό λιπαντικό που προτείνουν για τους κινητήρες των αυτοκινήτων τους οι top κατασκευαστές που εκπροσωπούν τις μάρκες BMW, Mercedes -Benz και τις μάρκες του Volkswagen Group.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Σ. ΙΩΑΝΝΗΣ ELECTRO AUTOMOTO
ΣΑΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - SAOULIS SERVICE

Τα συνθετικά λιπαντικά αποτελούν πλέον την καλύτερη επιλογή για κατόχους που επιδιώκουν ο κινητήρας τους να είναι πάντα υγιής και αποδοτικός, κρατώντας έτσι ψηλά την λειτουργική του απόδοση επί μακρόν μα και την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου τους. 

Αυτού του τύπου τα λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας (όπως τα Motul) μπορούν να αντέξουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας μία εύκολη και ασφαλή εκκίνηση του κινητήρα τους χειμερινούς μήνες, αλλά και σε θερμότερες θερμοκρασίες, γεγονός που μειώνει την καύση τους το καλοκαίρι.

Σημειώστε και τον σημαντικότατο ρόλο τους στην διατήρηση της καθαρότητας του κινητήρα και στην (απαραίτητη στις μέρες μας) βελτίωση οικονομίας κατανάλωσης καυσίμου. Μην ξεχνάτε ότι έχουν λιγότερα κατάλοιπα από τα συμβατικά λιπαντικά αυξάνοντας έτσι τη συνολική διάρκεια ζωής και την απόδοση του κινητήρα.
 


Το 8100 X-CLEAN+ 5W-30, όπως και τα υπόλοιπα λιπαντικά της Motul, υπάρχουν και σε συσκευασία δοχείου 5lt, ιδανική για τους επαγγελματίες.

Το 8100 X-CLEAN+ 5W-30, όπως και τα υπόλοιπα λιπαντικά της Motul, υπάρχουν και σε συσκευασία δοχείου 5lt, ιδανική για τους επαγγελματίες.

Κοινοποίησέ το »

100% συνθετικό λιπαντικό με την υπογραφή της Motul

Η επιλογή λοιπόν ενός καλού συνθετικού λαδιού, που να παρέχει τα παραπάνω πλεονεκτήματα είναι πολύ σημαντική. Με αυτούς τους στόχους οι μηχανικοί της Motul δημιούργησαν το 8100 X-CLEAN+ 5W-30. 

Είναι 100% συνθετικό λάδι για τον κινητήρα  ειδικά σχεδιασμένο για κινητήρες τελευταίας γενιάς για τα αυτοκίνητα  δημοφιλών μαρκών όπως οι BMW,  Mercedes-Benz και Volkswagen Group (VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche). 

Είναι ιδανικό για κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO IV ή EURO V.
Οι τεχνικοί της Motul το σχεδίασαν για να προσφέρει ενισχυμένη οικονομία καυσίμου και υψηλή προστασία κινητήρα, ενώ ξεχωρίζει και για τα ευέλικτα (flexible) διαστήματα αλλαγής λαδιών, όπως και για το ότι είναι συμβατό με το Φίλτρο Σωματιδίων Πετρελαίου (DPF). 

Έχει πάρει εγκρίσεις από μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως BMW LL-04, MERCEDES-BENZ MB-APPROVAL 229.51, PORSCHE C30, VW 504 00 507 00.

Ας δούμε όμως, πέρα από τους κατόχους ενός αυτοκινήτου, που θέλουν το καλύτερο για το δικό τους αυτοκίνητο, γιατί τα λιπαντικά Motul επιλέγονται και από τους επαγγελματίες του κλάδου της καλής συντήρησης αυτοκινήτου;

 

Κρατάνε ικανοποιημένους επαγγελματίες & πελάτες – Είναι και Value for money επιλογή!

Ένα καλό συνεργείο αυτοκινήτου ξεχωρίζει όχι μόνο για την καλή δουλειά που προσφέρει, αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιεί κατά την επισκευή. 

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει στο 100% τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη του, ο οποίος παίρνει στα χέρια του ένα αυτοκίνητο που ο κινητήρας δεν καπνίζει, δεν καίει και γενικά δουλεύει «ρολόι»!

 Επιλέγοντας λοιπόν τα εξελιγμένα και δοκιμασμένα προϊόντα της Motul, (η οποία είχε ψηφιστεί ως Best μάρκα λιπαντικών της χρονιάς, σε ψηφοφορία του θεσμού “Best Car by Autotriti”), εξασφαλίζει ότι θα τοποθετήσει στα αυτοκίνητα που επισκευάζει λιπαντικά υψηλής τεχνολογίας, που εγγυώνται την καλή λειτουργία των κινητήρων των πελατών τους. 

Η Motul, προσφέρει στους επαγγελματίες συνεργάτες της από τον κλάδο, τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και σε ειδικές επαγγελματικές συσκευασίες μεγάλων δοχείων (βαρέλι) για προφανείς λόγους χώρου-κόστους.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ