Νέο όνομα - Ίδια ισχυρή φόρμουλα More -Than -Cat- Clean

2203 Επισκέψεις στο άρθρο

Oι ειδικοί της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, τα χημικά JLM ξεκινούν εκ νέου το Catalytic Converter Cleaner με το νέο όνομα: Emission Reduction Treatment

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
DIESEL TECH CENTER VIGOS - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Ο κος Gilbert Groot, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος εξηγεί γιατί. "Τα σχόλια από τους διανομείς μας, που αντλήθηκαν από τους εμπορικούς τους πελάτες και τους χονδρεμπόρους, πρότειναν ότι το προϊόν ήταν κατάλληλο μόνο για καταλυτικούς μετατροπείς, αλλά κάνει κάτι περισσότερο από απλό καθαρισμό του καταλύτη. Η φόρμουλα λειτουργεί μέσω ολόκληρου του συστήματος καυσίμου και καύσης για τη μείωση των συνολικών εκπομπών και τη βελτίωση της απόδοσης, καθώς επίσης τελικά ωφελεί τον καταλυτικό μετατροπέα. Μειώνει επίσης την κατανάλωση καυσίμου και αποκαθιστά την απώλεια ισχύος λόγω επικαθίσεων. Συνολικά, ήταν σαφές ότι η αλλαγή ονόματος ήταν σημαντική. "

"Το JLM Emission Reduction Treatment είναι το τέλειο πρόσθετο πριν τον κινητήρα, που βοηθά στην αποφυγή αστοχιών εκπομπών και το τέλειο πρόσθετο μετά τον κινητήρα, για γρήγορη επίλυση τυχόν προβλημάτων εκπομπών καυσαερίων. Με τακτική χρήση, θα βοηθήσει να διατηρηθεί ο καταλυτικός μετατροπέας καθαρός", λέει ο κος Groot. Το προϊόν διανέμεται σε 40 χώρες μέσω του δικτύου διανομέων της JLM. "Με τη συνεχιζόμενη εστίαση να διατηρούνται τα υπάρχοντα οχήματα σε καλή επισκευή στο δρόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυτό το προϊόν έχει θέση σε κάθε συνεργείο σε όλο τον κόσμο. Το νέο όνομα εξηγεί τι κάνει με την φόρμουλα, που αποδεικνύει τη δύναμή του και δικαιολογεί την εμβληματική του κληρονομιά", καταλήγει ο κος Groot.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους της JML 

Μοναστηρίου 435
56334, Κορδελιό Θεσσαλονίκης
2310546549

www.jlmpro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ