Νέος, έξυπνος φορτιστής-smart charger, μπαταριών από την Pandora

1599 Επισκέψεις στο άρθρο

Το 2019 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο έξυπνος φορτιστής Pandora Charger, για μπαταρίες όλων των τύπων. Ξεχώρισε από την ικανότητά του να διατηρεί σταθερή ισχυρότατη ένταση ρεύματος έως και 25A για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ σημαντικό για τις σύγχρονες μπαταρίες AGM / GEL.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ
ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
Είναι φορτιστής, συντηρητής, τροφοδοτικό-σταθεροποιητής και ελεγκτής μπαταριών χάρις στα γρήγορα chip ADC υψηλής ακρίβειας που διαθέτει και του επιτρέπουν την αποφυγή υπερφόρτωσης, βραχυκυκλώματος, την μέτρηση του επιπέδου φόρτισης, του επιπέδου βρασμού του ηλεκτρολύτη, με αποτέλεσμα να συντηρεί και να προφυλάσσει την συνδεδεμένη σε αυτόν μπαταρία.  

Μέσω του Bluetooth που διαθέτει και την δωρεάν εφαρμογή για κινητά, που δημιούργησε πρώτη η Pandora, ο φορτιστής μπορεί να παρέχει πληροφορίες ιστορικού των μπαταριών που έχει φορτίσει ή συντηρήσει στο κινητό. Εύκολα επίσης κανείς ελέγχει την συνδεδεμένη μπαταρία, το επίπεδο φόρτισης και την κατάσταση υγείας της.

Ο Pandora Charger ξεχώρισε ιδιαίτερα εκτός από την ισχύ του (25A) και από την  λειτουργία Booster που διαθέτει. Σύγχρονοι αλγόριθμοι και microchip προσαρμόζουν την φόρτιση της μπαταρίας χωρίς να απαιτείται αποσύνδεση από το ηλεκτρικό δίκτυο του οχήματος. Σε αυτήν τη λειτουργία, ο φορτιστής παρακολουθεί την τάση του ηλεκτρικού δικτύου του οχήματος και υπολογίζει αυτόματα την παροχή ρεύματος ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν και αντίστοιχα παρέχει δυναμικά ό,τι χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα η συνδεδεμένη σε αυτόν μπαταρία, φορτίζεται κανονικά και με ασφάλεια χωρίς κίνδυνο υπερφόρτισης ή περίπτωση αποφόρτισης. Όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση η παροχή ρεύματος συνεχίζει κανονικά προστατεύοντας αυτόματα την μπαταρία.

Έτσι, τα αυτοκίνητα που προβάλλονται σε αντιπροσωπείες ή εκθέσεις αυτοκινήτων δεν καταστρέφουν τις μπαταρίες τους εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και εργασία. Υπάρχουν κι άλλες συσκευές που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες σε μπαταρίες οχημάτων. Mε κόστος, ωστόσο, αρκετές φορές μεγαλύτερο, χωρίς έλεγχο από κινητό μέσω Bluetooth και χωρίς χειριστήρια και οθόνη LCD στην συσκευή.

Η λειτουργία Booster είναι επίσης η καταλληλότερη κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης, εγκατάστασης και επισκευής ενός οχήματος, ειδικά όταν αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο. Με αυτή την λειτουργία του Pandora Charger, η μπαταρία του οχήματος προφυλάσσεται από σημαντική αποφόρτιση ενώ βρίσκεται στα χέρια επαγγελματιών για επισκευή ή για εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού, πλοήγησης, ήχου και εικόνας. Εργασίες που θα καταναλώσουν αρκετό ρεύμα ενώ ο κινητήρας του οχήματος δεν δύναται να λειτουργεί. Με την χρήση του, η μπαταρία του οχήματος θα παραμείνει στα ίδια ή και σε καλύτερα επίπεδα φόρτισης, ενώ τα φώτα, οι πόρτες, το ηλεκτρικό δίκτυο του αυτοκινήτου εν γένει θα καταναλώνει ρεύμα. Ρεύμα από τον έξυπνο φορτιστή Pandora και όχι από την μπαταρία του οχήματος!

Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η απευθείας μέτρηση της τάσης της μπαταρίας στους ακροδέκτες που συνδέονται στους πόλους της μέσω εξειδικευμένου ξεχωριστού συστήματος που διαθέτει. Μετράει με ακρίβεια εκατοντάδων μικροβόλτ (μVolt) πραγματοποιώντας αρκετές εκατοντάδες μετρήσεις το δευτερόλεπτο, αποτρέποντας ακόμα και την μικρότερη πιθανότητα υπερφόρτισης προφυλάσσοντας την μπαταρία από σοβαρή ζημιά (αποθείωση). Είναι γνωστό, ακόμα και αν η αντίσταση του καλωδίου του φορτιστή είναι 0,1 Ohm με ρεύμα 10Α, θα προκύψει σημαντική πτώση τάσης 1 Volt, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά! Ιδιαίτερα για τις νέου τύπου μπαταρίες AGM και GEL, έστω και μία ελάχιστη υπέρβαση τάσης, θα προκαλέσει σοβαρή φθορά μειώνοντας εκθετικά την διάρκεια ζωής τους.
Είναι ειδικά σχεδιασμένος για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας σε υψηλή ένταση 25Α. Για την αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς ελέγχεται προσεκτικά η έναρξη βρασμού του ηλεκτρολύτη, ώστε στην παραμικρή μεταβολή να μειώνεται αυτόματα η ένταση σε ασφαλή τιμή, βελτιστοποιώντας τον χρόνο φόρτισης.

Ο Pandora Charger είναι ένας έξυπνος φορτιστής-ελεγκτής-σταθεροποιητής-τροφοδοτικό με σύνδεση Bluetooth, κατασκευασμένος με την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα, την μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία του εργοστασίου των αντικλεπτικών συστημάτων συναγερμού και επαγγελματικών φωτισμών LED της Pandora, θα παρέχει συνεχώς το μέγιστο δυνατό ρεύμα διασφαλίζοντας, προστατεύοντας και βελτιστοποιώντας τον χρόνο ζωής της συνδεδεμένης μπαταρίας!

Περισσότερες πληροφορίες
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Pandora
Τηλ. 2105814441
e-mail: [email protected]
facebook.com/invetec.eu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
   2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RE-BATTERY

  RE-BATTERY

  Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

   2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

  Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
   2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

  Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
   210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών