H G.Pitarakis Motorsports Group στην Αργυρούπολη προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για τα αυτοκίνητα της Ford.

Kαλοκαιρινός έλεγχος Ford στην Πιταράκης group!

4778 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2021

Ο ειδικός για τα αυτοκίνητα Ford ακούει στο όνομα Πιταράκης. Στο σύγχρονο συνεργείο της εταιρίας στην Αργυρούπολη προσφέρει εξειδικευμένο service, έχοντας τεράστια εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία πάνω στα αυτοκίνητα της μάρκας. Ειδικά αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε συμφέρουσες προσφορές για τον καλοκαιρινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας!

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται extra από:

Kοινοποίησε το »

- τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως
- τα πολλά χλμ. (που φέτος αναμένεται να είναι περισσότερα αφού όλοι μας θέλουμε να
"ξε-μπαφιάσουμε" από την πολύμηνη κλεισούρα)
- την ποιότητα των δρόμων,
αλλά και από
- το αυξημένο βάρος φόρτωσης.
Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως περιλαμβάνουν όλη (ή μέρος) της οικογένειας, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Ιδιαίτερη καταπόνηση σε συγκεκριμένα σημεία

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό σας και ειδικά συγκεκριμένα μέρη να «δουλεύουν υπερωρίες». Η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν γίνεται χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου. Αλλαγή δεδομένων έχουμε βέβαια συνολικά και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης, που επηρεάζει φρένα, ανάρτηση και διαφοροποιεί την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκίνητου.

Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» σε αξιόπιστες λύσεις. Λύσεις που προσφέρονται μέσω κάποιων δικτύων (επίσημων συνεργατών) μαρκών, όπως ο δωρεάν εποχικός έλεγχος.

Ειδικά αν έχετε αυτοκίνητο της Ford, για να διατηρηθεί στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, παρέχοντας κορυφαία επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας, θα πρέπει να εμπιστευθείτε ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο με έμπειρους τεχνικούς, που μπορεί να παρέχει αρκετές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σχετικές με εποχικούς ελέγχους και συντηρήσεις, ώστε να είστε σίγουροι πως θα έχετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Ένα τέτοιο συνεργείο είαι αυτό της G.Pitarakis Motorsports Group

Στις σύγχρονες εγκααστάσεις που διαθέτει στην Αργυρούπολη προσφέρει εξειδικευμένο service, έχοντας τεράστια εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία. Το προσωπικό του συνεργέιου είναι πλήρως καταρτισμένο στο τρόπο της εργασίας επάνω στο αυτοκίνητο τεκμηριώνοντας την εμπειρία και τις τεχνολογικές γνώσεις του με τη συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Η τεχνογνωσία του συνεργείου ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα απολύτως αξιόπιστο συνεργείο!

Συνεργείο αυτοκινήτου που ξεχώρισε στον πρώτο μήνα της έρευνας, τα Καλύτερα Συνεργεία 2021
G.Pitarakis Motorsports Group, στα καλύτερα συνεργεία για τον μήνα Απρίλιο στην έρευνα Best Συνεργεία αυτοκινήτου 2021.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:              
  • Εξειδικευμένο service
  • Ανταλλακτικά
  • Βελτιώσεις
  • Μετατροπές
  • Τοποθετήσεις WFS
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο G.Pitarakis Motorsports Group προκειμένου να τους ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών