Ολοκληρωμένες λύσεις για Peugeot & Citroen

1710 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2020

Στο εξειδικευμένο συνεργείο για CITROEN & PEUGEOT, θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες service, φανοποιίας, ανταλλακτικών, ελαστικών και μπαταριών για το αυτοκίνητό σας.

 
Η εταιρεία SERVICE ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ» είναι μία σύγχρονη ολοκληρωμένη μονάδα εξειδικευμένου συνεργείου CITROEN & PEUGEOT -που εδρεύει στην Κάτω Κηφισιά Μενεξέδων 10- η οποία άρχισε την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της, «μετράει» πολλά χρόνια εμπειρίας στο επίσημο δίκτυο της CITROEN και της PEUGEOT.
 

Η επιχείρηση αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.                Καλέστε:  2106257080

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 

• Service
• Ανταλλακτικά
• Φανοποιείο / Βαφείο
• Ηλεκτρολογείο, A/C
• Έλεγχοι Κ.Τ.Ε.Ο.
• Αξεσουάρ
• Ελαστικά
• Μπαταρίες


Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.  Καλέστε:  2106257080

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

SERVICE ΜΕΝΕΞΕΔΩΝ
Καλέστε: 
 2106257080
Δείτε με 1 κλικ: https://www.citroenmenexedon.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός