BOSCH CAR SERVICE «Καρβούνης Παναγιώτης» στα Γλυκά Νερά θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για το αυτοκίνητο όπως service πωλήσεις, ανταλλακτικά,υγραεριοκινηση, φανοποιεία.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες service με την σφραγίδα της Bosch!

1754 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2021

BOSCH CAR SERVICE «Καρβούνης Παναγιώτης» στα Γλυκά Νερά! Ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με την σφραγίδα της Bosch. Η εταιρεία επίσης παρέχει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και πιστοποιημένες υπηρεσίες επισκευής συντήρησης και φανοποιεία οχημάτων της FORD και της MAZDA. Επίσης και στην υγραεριοκίνηση LPG/CNG έχει την Αποκλειστική Αντιπροσώπευση της EMER Italy.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Το καλοκαίρι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών κάποια μέρη του αυτοκινήτου «δουλεύουν υπερωρίες». Συγκρεκριμένα, η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν γίνεται χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου. Αλλαγή δεδομένων έχουμε βέβαια συνολικά και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης, που επηρεάζει φρέναανάρτηση και διαφοροποιεί την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκίνητου.

Kοινοποίησε το »


Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» σε αξιόπιστες λύσεις. Λύσεις που προσφέρονται μέσω των top expert του κλάδου της επισκευής και της συντήρησης, όπως ο δωρεάν εποχικός έλεγχος.

Η εταιρεία BOSCH CAR SERVICE «Καρβούνης Παναγιώτης» είναι ένα τέτοιο συνεργέιο

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της το 2005 στα Γλυκά Νερά, έχει ως βασικό στόχο να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τις αξιόπιστες και premium υπηρεσίες. Ανήκει στο επίσημο δίκτυο της BOSCH CAR SERVICE και εξειδίκευση στα αυοτκίνητα της Ford και της Mazda παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξειδίκευση στο χώρο των επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. στα Γλυκά Νερά πλησίον της Αττικής Οδού οι οποίες περιλαμβάνουν έκθεση, συνεργείο, ανταλλακτικά, υγραεριοκίνηση  και φανοποιείο. 

H εταιρία ασχολείται επίσης και με την αεριοκίνηση και έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της EMER Italy. Έχει την δυνατότητα να μετατρέψει όλα τα αυτοκίνητα σε LPG και CNG, έχοντας δημιουργήσει μία κάθετη μονάδα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και γνήσια ανταλλακτικά. 

Τέλος η εταιρία, σε συνεργασία με την BAYER ENERGY IKE, διαθέτει προς πώληση, τα πλήρως ηλεκτρικά και πολυτελή Μini αυτοκίνητα πόλης  BEEV. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση της εταιρίας, ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ 30 στα Γλυκά Νερά, ώστε να ενημερωθείτε  αναλυτικά για τις δυνατότητες αλλά και τα πλεονεκτήματα των νέων ηλεκτρικών Μini αυτοκίνητων πόλης, τα οποία διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για  άνεση μεταφοράς, χαμηλό κόστος λειτουργίας & συντήρησης, προστασία του περιβάλλοντος, λόγο των ενσωματωμένων μπαταριών ηλεκτροκίνησης τους, με αρκετά μεγάλη αυτονομία εντός πόλης. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Το συνεργείο  διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι με την εμπειρία τους, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του κινητήρα, ενώ συγχρόνως με την επισκευή γίνεται μια μελέτη και ρύθμιση του κινητήρα για την καλύτερη λειτουργία του. Μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και εγγυημένα προσφέροντας γραπτή εγγύηση Βosch για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στο αυτοκίνητο σας.


Η BOSCH CAR SERVICE «Καρβούνης Παναγιώτης» στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. στα Γλυκά Νερά, τις οποίες έχει εξοπλίσει με σύγχρονα μηχναήματα και προσωπικό με έμπεριο και άρτια εκπαιδευμένο.

Αναλυτικότερα στην BOSCH CAR SERVICE «Καρβούνης Παναγιώτης» μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

- Ολοκληρωμένο service οχημάτων, Καλοκαιρινός Έλεγχος
- Υγραεριοκίνηση LPG/CNG Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της EMER Italy.
- Περιοδικός έλεγχος συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας
- Πλήρη έλεγχο βλαβών και Ηλεκτρονική διάγνωση

Επισκευές κινητήρων, Σαζμάν, Συστήματα Ψεκασμού, ΙΧ αυτοκινήτων
- Καθαρισμός και έλεγχος μπέκ

Επισκευές μίζας/Altenator/Δυναμό
- Έλεγχος και επισκευή ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης
- Συντήρηση – απολύμανση Air-condition και πλήρωση freon
- Πωλήσεις Ανταλλακτικά Αξεσουάρ και αναλώσιμα
- Αντικατάσταση πωλήσεις μπαταριών
- Υπερσυμπίεση κινητήρων
- Επισκευή και συντήρηση φρένων
- Ηλεκτρολογικές εργασίες, Ηλεκτρικά συστήματα παράθυρα, κλειδαριές,Συναγερμοί.
- Κάρτα καυσαερίων, έλεγχος γραμμής ΚΤΕΟ
- Συνεργασία με οδική βοήθεια για την οικονομικότερη μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας.
- Όχημα εξυπηρέτησης πελατών  κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού.
- Η εταιρία μας αναλαμβάνει εισαγωγές εμπορία και μεταφορές αυτοκινήτων σε όλη την Ευρώπη.


Επίσης στο φανοποιείο της εταιρίας εξασφαλίζεται η ασφάλεια της λειτουργίας του αυτοκινήτου και η αξία μεταπώλησης του. Πραγματοποιούνται οι εξής εργασίες:

- Εργασίες Φανοποιείας (φυσικά με την κατάλληλη προεργασία και τα ειδικά όργανα ακριβείας ώστε τα αποτελέσματα να είναι αψεγάδιαστα)
- Φανοβαφές (Ολικές / Τοπικές)
- Καλίμπρα αμαξωμάτων
- Επισκευές πλαστικών μερών αυτοκινήτων (ψυγεία – προφυλακτήρες – μάσκες κ.α.)
- Γρατζουνιές & τοπικές επισκευές
- Χαλαζοχτυπημένα
- Αλοιφή & Γυάλισμα αυτοκινήτου
- Διεκπεραίωση της ζημιάς σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές (Εξουσιοδοτήσεις Ασφαλειών / Ζημιών)


 

BOSCH CAR SERVICE ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ 30 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών