Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!
Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!
  • Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!
  • Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

5115 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επιτυχία της Π.Ε.Α.Κ. οφείλεται στην ικανοποίηση  ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού και η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί διαρκή στόχο της.

Tο δοκιμαστήριο αντλιών Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όμως δεν είναι μόνο τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που κάνουν την Π.Ε.Α.Κ  να ξεχωρίζει. Έχοντας επενδύσει χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό της, η Π.Ε.Α.Κ  διαθέτει μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με το σύστημα τροφοδοσίας.

Η συνεχής ενημέρωσή τους , σε συνδυασμό με  τα σεμινάρια που παρακολουθούν  σε εξειδικευμένα συστήματα, τους καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και εσάς πιο σίγουρους, για να εμπιστευτείτε το όχημά σας.

Ας δούμε όμως δύο παραδείγματα των σύγχρονων μηχανημάτων που διαθέτει

SMARTDETOX: Η οικολογική συσκευή εσωτερικού καθαρισμού κινητήρων

Το SMARTDOX είναι η μοναδική συσκευή εσωτερικού καθαρισμού όλων των τύπων κινητήρων εσωτερικής καύσης ανεξαρτήτως του καυσίμου που χρησιμοποιούν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα όπως μικρά επιβατικά αυτοκίνητα, μεσαία και μεγάλα φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, μηχανές θαλάσσης σε μικρά και μεγαλύτερα πλοιάρια, ακόμη και σε μοτοσικλέτες και γενικά σε μηχανές οπουδήποτε είναι αυτές εγκατεστημένες.

Κατασκευάζεται από τον οίκο KDIESEL από την Ιταλία και είναι μία συσκευή νέας τεχνολογίας απλή, ασφαλής και οικονομική στη χρήση. Χρησιμοποιεί αποσταγμένο νερό το οποίο μετατρέπει σε οξυδρογόνο και όχι χημικά προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο το περιβάλλον.

Πως όμως το οξυδρογόνο καθαρίζει τον κινητήρα; Το μείγμα αυτό επιδρά σε όλα τα σημεία του κινητήρα όπου δημιουργείται άνθρακας διαλύοντας τον με αποτέλεσμα την ελεύθερη κυκλοφορία του μίγματος του καυσίμου και συνεπώς την καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία του. Έπειτα η συσκευή προχωρά στον καθαρισμό ακόμη πιο δύσκολων εξαρτημάτων όπως τα συστήματα EGR, FAP, κλπ.

Το SMARTDETOX κατασκευάζεται στην ΙΤΑΛΙΑ από τον οίκο KDIESEL με μακρόχρονη εμπειρία και διατίθεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΝΤΙΖΕΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ.


MTBR: Δοκιμαστήριο υψηλής πίεσης έως 2800 bar (EU6)

Το MTBR είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τις σύγχρονες απαιτήσεις των συστημάτων τροφοδοσίας, πιστοποιημένο από την VDO και συμβατό με όλους τους κατασκευαστές (High Pressure Fuel Systems).
Η δουλειά του είναι να ελέγχει όλους του νέους τύπους εγχυτήρων (μπεκ) και των αντλιών όλων των κατασκευαστών (SIEMENS VDO, BOSCH, DENSO, DELPHI, L΄ORANGE σε DIESEL) που έχουν εφαρμογές σε αυτοκίνητα (ΙΧ-ΤΑXI-VAN), φορτηγά, λεωφορεία, αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου, μηχανές θαλάσσης, Η/Ζ κλπ. Επίσης περιλαμβάνει βάση δεδομένων ΟΕM και TestPlans.

Ειδικεύεται στον να πραγματοποιεί όλες τις εξειδικευμένες μετρήσεις για αξιόπιστους ελέγχους και επισκευές των συστημάτων τροφοδοσίας και τις κωδικοποιήσεις αυτών.

Το MTBR είναι κατασκευασμένο από την Carbon Zapp, μία εταιρία που κατασκευάζει Automotive Injection Service Solutions. Έχει εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την κατασκευή πάγκων υπηρεσιών ντίζελ και μπεκ βενζίνης, που έχουν γίνει πρότυπο για μεγάλα ΟΕ και γενικά εργαστήρια.

Σελίδα 1ΠΕΑΚ: Top Specialist για όλα τα συστήματα Diesel
Σελίδα 2Εξειδικευμένος & εξουσιοδοτημένος από όλα τα Top Brands!
Σελίδα 3Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!
Σελίδα 4Τεράστια γκάμα! Υπηρεσιών και ανταλλακτικών!
AUTOVISION SAKAR
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών