Η Benzer φέρνει στην Ελλάδα τα μηχανήματα πλήρωσης φρέον της ιταλικής εταιρίας Oksys. Δύο από αυτά μπορέιτε να τα βρείτε σε εξαιρετικές προσφορές.

Προσφορά της Benzer Group για μηχανήματα πλήρωσης φρέον

3129 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ιταλική εταιρία Oksys είναι μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως στην κατασκευή μηχανημάτων πλήρωσης φρέον. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Benzer Group, η οποία μάλιστα προσφέρει 2 από αυτά σε εξαιρετικές τιμές.

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Η εταιρεία Benzer Group, είναι μέλος πανευρωπαϊκού ομίλου εταιρειών σε εξοπλισμούς συνεργείων. To ανθρώπινο δυναμικό της προέρχεται από το χώρο με 20ετή εμπειρία έχοντας αναπτύξει δραστηριότητες όπως η εμπορία εξοπλισμών συνεργείου, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείων, πλυντηρίων αυτοκινήτων κ.α. Με μια σειρά συνεργασιών με μεγάλες εταιρείες από το χώρο των αναλωσίμων και των μηχανημάτων έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.

Με γνώμονα την συνεχή της εξέλιξη, η εταιρεία αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου.

Kοινοποίησε το »


Μεγάλη προφορά  σε μηχανήματα πλήρωσης φρέον


Όσον αφορά τα μηχανήματα πλήρωσης φρέον, η Benzer Group φέρνει στην ελληνική αγορά τα παγκοσμίου φήμης μηχανήματα της Oksys. Δύο από αυτά σας τα προσφέρει σε εξαιρετικές τιμές. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Flick 30 R-134 στην τιμή 1.499 ευρώ!

To Flick 30 είναι ένα από πιο αξιόπιστα μηχανήματα που μπορέιτε να αποκτήσετε για να εξοπλίσετε το συνεργείο σας και δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε R134 & YF1234.

Πρόκειται για μία πλήρως αυτόματη μονάδα που διαθέτει:


- Πίνακα ελέγχου, που είναι φιλικός προς τον χρήστη, με μεγάλη οθόννη γραφικών εικονίδιων, 128x64 pixel.
- Συμπιεστή 10cc και συμπηκνωτές υψηλής απόδοσης.
- Σύστημα θέρμανσης φιάλης
- Αυτόματο καθαρισμό κυκλώματος
- Έλεγχο πίεσης δεξαμενής υψηλής ακρίβειας
- Χωρητικότητα δεξαμενής 9 κιλών
- Αυτόματη ή χειροκίνητη διαδικασία πλήρωσης λαδιού
- Αντλία κενού υψηλής απόδοσης 50 | /min - Ultimate Vacuum 0,2 mbar / 20 Pa
- Έτοιμο για χρήση και σε υβριδικά οχήματα
- Ακρίβεια κλίματος: ± 5 g
- Τροφοδοσία: 220V 50 Ηz



Το μηχάνημα της Oksys προσφέρει και επιπρόσθετες επιλογές όπως:

- Εκτυπωτή (O-PK00051 - OPZ)
- Βluetooth για σύνδεση με smartphone και την εφαρμογή μας OKSYGEN (O-PK00163-OPZ)
- Δοκιμή οζώτου
- A/C Easyflush
- Ιδανικό βάρος και διαστάσεις : 51x48x84 cm / 50 kg

ECOS 302 R-134 με 1.799 ευρώ

To ECOS 302 R-134 είναι ένα ιδανικό μηχάνημα πλήρωσης φρέον για να εξοπλίσετε το συνεργείο σας και δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε R134 & YF1234.

Το εν λόγω μηχάνημα πλήρωσης φρέον προσφέρει έναν αυτόματο κύκλος εργασίας χωρίς χειροκίνητες βάνες. Είναι υψηλής ακρίβειας με λειτουργία ανάκτησης & πλήρωσης φρέον, ενώ παράλληλα προσφέρει αυτόματη πλήρωση λαδιού & φρέον με επιπλέον μπουκάλα για υγρό ελέγχου διαρροών. Τα υπόλοιπα χαρκατηριστικά του είναι τα εξής:

- Οθόνη γραφικών LCD 128x64 Pixel
- Xωρητικότητα δεξαμενής 9 kg / 
- Aκρίβεια κλίμακας  ± 5 g
- Συμπιεστής 10cc
- Αντλία κενού 50 | /min
- Αυτόματος καθαρισμός κυκλώματος
- Τροφοδοσία: 220V 50 Ηz
- Ιδανικό βάρος και διαστάσεις 51x48x94 εκ /55Kg



Παράλληλα περιλαμβάνει:

- Θερμαινόμενη ζώνη μπουκάλας
-Θύρα USB
- Εσωτερική βάση δεδομένων (συμπεριλμβανομένων επαγγελματικών και γεωργικών οχημάτων).

Προσφέρει ολοκληρωμένο αυτόματο έλεγχο διαρροής στο κύκλωμα του οχήματος (CFU-NITRO / CGU-NITRO.HD.XX), ο οποίος περιλαμβάνει 

- Αναγωτιστικό τύπου ψυκτικού υγρού που είναι διαθέσιμο για χρήση σε υβδιδικά ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
- Σύστημα ταχέιας αποστράγγισης & πλήρωσης λαδιού.

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑΣ

    Το συνεργείο ΚΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με την εμπειρία των 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου και την επισκευή-συντήρηση του είναι το πλέον κατάλληλο για να απευθυνθείτε. Εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα TOYOTA  και DAIHATSU και επιπλέον αναλαμβάνουν το εγγυημένο service του air condition.
     2109958930 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών