ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

POWERSPORTS MOTOR OIL

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΑ MOTOR OIL

RACING MOTOR OIL

Red Line Λιπαντικά, χωρίς συμβιβασμούς

4378 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά Red Line έχουν αποκτήσει την καλή τους φήμη τόσο από τους οδηγούς αγώνων που τα εμπιστεύονται όσο από τα προϊόντα που ενθουσιάζουν για την δημιουργία τους που αποδίδουν και προστατεύουν χωρίς συμβιβασμούς.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
DIESEL TECH CENTER VIGOS - ΒΙΓΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Red Line Oil από το 1979
Το 1979, το Red Line Synthetic Oil άρχισε να δημιουργεί λιπαντικά για τη βιομηχανία αγώνων. Σήμερα, κατασκευάζουν περισσότερα από 100 προϊόντα ποιότητας, όπως λάδια κινητήρων, λιπαντικά ταχυτήτων, λιπαντικά συναρμολόγησης, πρόσθετα καυσίμων και το δημοφιλές πρόσθετο ψύξης WaterWetter για τις αγορές αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, θαλάσσιων και βιομηχανικών.

Η τεχνολογία του Red Line Oil  
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η Red Line ανταποκρίνεται στις τεχνικές προκλήσεις της σημερινής βιομηχανίας επιδόσεων. Παραμένει στην κορυφή κάθε θέσης της αγοράς, εξασφαλίζοντας προτάσεις προϊόντων που οδηγούν σε σοβαρά κέρδη απόδοσης. Χρησιμοποιούν τη γνώση των αγώνων για να δημιουργούν  προϊόντα υψηλής απόδοσης για αυτοκίνητα και άλλα οχήματα. Τα προϊόντα της Red Line αποδίδουν και προστατεύουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά. Χωρίς συμβιβασμούς.

Κατηγορίες ου καλύπτουν ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
Παράγονται μόνο σε έναν κορυφαίο βαθμό, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα που διατίθεται στην αγορά σήμερα και στην ευρύτερη ποικιλία ιξώδους
POWERSPORTS MOTOR OIL
Πλήρες συνθετικό με βασικά αποθέματα PAO και Ester και 2200 ppm ZDDP για αντιανδρικά 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΑ MOTOR OIL
Το ζητήσατε: Προϊόντα Red Line εγκεκριμένα από OEM, για βενζίνη και μικρούς κινητήρες ντίζελ.RACING MOTOR OIL
Τα λιπαντικά αγώνων παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τη φθορά από τα λιπαντικά κίνησης για επιβατικά οχήματα, ωστόσο, αυτά τα προϊόντα περιέχουν λιγότερα απορρυπαντικά και δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε δρόμους

Τα λιπαντικά Red Line θα τα βρείτε στην εταιρεία Trade Wind. Ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.                                           Καλέστε: 210 111569 &  2104221442 

Ήδη από το 2006 όμως, η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς. Στο trade-wind.gr λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών για την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τα best sellers των καταναλωτών.

Στα καταστήματα της εταιρίας διαθέτει λιπαντικά για όλους τους τύπους των οχημάτων, από επώνυμες μάρκες, όπως Motrocote ή Castrol κ.α., αλλά και μία μεγάλη γκάμα από χημικά πρόσθετα, φίλτρα και μπουζί. 

TRADEWIND
Καλέστε: 210 111569   &   2104221442 
Δείτε με 1 κλικ: http://www.trade-wind.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ