THINK GARAGE: Διαγνωστικό TOPDON με 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση

THINK GARAGE: Διαγνωστικό TOPDON με 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση

2661 Επισκέψεις στο άρθρο

- Τιμή Προσφοράς: 650 ευρώ + ΦΠΑ.
- 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση.
- Πιστοποιημένο διαγνωστικό FIAT & JEEP.
- Με 28 λειτουργίες συντήρησης.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES

Ολοκληρωμένο διαγνωστικό TOPDON με 2 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση.

Δυνατότητα ασύρματης διάγνωσης σε επίπεδο κατασκευαστή οχήματος για 130+ μάρκες οχημάτων. Το TOPDON AD900BT είναι μια ολοκληρωμένη διαγνωστική συσκευή που θα γίνει το δεξί σας χέρι, είναι μοναδικά εύκολο στη χρήση. Έχει κορυφαίες δυνατότητες όπως αυτόματη αναγνώριση αριθμού πλαισίου οχήματος, διάγνωση σε όλα τα συστήματα ενός αυτοκίνητου, διαβάζει πραγματικές τιμές, ενεργοποίηση εξαρτημάτων,  βασικές ρύθμισης όπως: πεταλούδας γκαζιού, EGR, άνοιγμα τακάκια, προσαρμογές συστημάτων, κωδικοποίηση εγκεφάλων, ON-LINE κατευθυνόμενες λειτουργίες, ON-LINE κωδικοποίηση εγκεφάλων και πολλά άλλα.
 
Το TOPDON AD900BT έχει 28 γρήγορες λειτουργίες συντήρησης όπως: service λαδιού, αναζωογόνηση DPF, ρύθμιση πεταλούδας γκαζιού, εξαέρωση ABS, εγγραφή μπεκ, immobilizer και πολλά άλλα.

Πιστοποιημένο διαγνωστικό FCA για διάγνωση σε FIAT, JEEP που απαιτούν ασφαλή σύνδεση.
 
Τεχνική υποστήριξη για επίλυση βλαβών και εκπαίδευση προσφέρεται από τη εταιρία THINK GARAGE.
 
Λίγα λόγια για την εταιρεία THINK GARAGE:
 
Η εταιρία THINK GARAGE / BLUEMEC HELLAS δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου από το 2010 και απευθύνεται σε επαγγελματίες και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην αγορά του αυτοκινήτου και θέλουν να  είναι καινοτόμοι στο χώρο τους.
Παρέχει στους συνεργάτες / πελάτες μια ολοκληρωμένη σειρά από διαγνωστικά εργαλεία, τεχνικά σεμινάρια και σεμινάρια οργάνωσης και διοίκησης της εταιρίας τους,  ώστε να είναι συνεχώς ενημερωμένοι και να έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά που δραστηριοποιούνται.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 2105696990
 
THINK GARAGE
www.thinkgarage.gr
[email protected]