Αξιόπιστο service για την Mercedes σου

  6286 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/3/2020

  Το συνεργείο αυτοκινήτων των ΣΕΦΕΡΙΔΗ και ΚΟΡΔΑΛΗ είναι ένα σύγχρονο Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας.

  Η επιχείρηση των ΜΙΧ. ΣΕΦΕΡΙΔΗ και ΧΡ. ΚΟΡΔΑΛΗ αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων  MERCEDES - BENZ το οποίο εγγυάται άμεση λύση στο προβλημά σας.

  Η τεχνογνωσία του συνεργείου ΜΙΧ. ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ και ΧΡ. ΚΟΡΔΑΛΗΣ, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα απολύτως αξιόπιστο συνεργείο!

  Το συνεργείο ΜΙΧ. ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ και ΧΡ. ΚΟΡΔΑΛΗΣ δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προίοντα και υπηρεσίες.

  Εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικοί με εμπειρία και μεράκι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα τους και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

  Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο ΜΙΧ. ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ και ΧΡ. ΚΟΡΔΑΛΗΣ προκειμένου να τους ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

  SERVICE ΜΙΧ. ΣΕΦΕΡΙΔΗΣ - ΧΡ. ΚΟΡΔΑΛΗΣ
  Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 423, Αιγάλεω
  Τηλέφωνο: 21 0576 8826

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός