Τα κάτωθι συνεργεία αυτοκινήτου διαθέτουν εμπειρία, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.
Κρατάνε το αυτοκίνητο σας, σωστά συντηρημένο, ασφαλές και με υψηλή μεταπωλητική αξία.

Τα κάτωθι συνεργεία αυτοκινήτου διαθέτουν εμπειρία, τεχνογνωσία και αξιοπιστία. Κρατάνε το αυτοκίνητο σας, σωστά συντηρημένο, ασφαλές και με υψηλή μεταπωλητική αξία.

Τα 20 καλύτερα συνεργεία για το 2022

1712 Επισκέψεις στο άρθρο

Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένοι πάνω στην μάρκα του αυτοκινήτου σου. Άριστες υπηρεσίες Συντήρησης - Επισκευής και σπέσιαλ εξυπηρέτηση "4 Αστέρων". Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Αξιοπιστία - Τεχνογνωσία - Εμπιστοσύνη! Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα συνεργείο και αυτά τα στοιχεία ψάχνει το κοινό, για να εμπιστευτεί το αυτοκίνητο του. Να έχει δηλαδή τα χαρακτηριστικά, με τα οποία θα θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Κοινοποίησέ το »


Παρουσιάζουμε 20 συνεργεία – experts 2022 που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. Κάθε ένας από αυτούς ξεχωρίζει για την άριστη τεχνογνωσία πάνω στην επισκευή των αυτοκινήτων της μάρκας, πάνω στην οποία είναι εξειδικευμένοι. Εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα και την άριστη εξυπηρέτηση.   

Ας δούμε ποιά είναι τα κριτήρια, για να θεωρείται κάποιο συνεργείο, ότι προσφέρει υπηρεσίες «4 Αστέρων» (αν διαθέτει τουλάχιστον τα μισά):
 1. Γνωρίζει άριστα τα αυτοκίνητα και τις τεχνολογίες  των μαρκών για τις οποίες είναι ειδικευμένος .
 2. Ενημερώνεται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις (οι οποίες στις μέρες μας «τρέχουν» με γρηγορότερο ρυθμό από άλλοτε).
 3. Επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό (ως μέσο για ποιοτικότερη ή οικονομικότερη παροχή υπηρεσιών).
 4. Κάνει αυτά που χρειάζεται πραγματικά ή που ζητάει (με βάση και τα «μπορώ» του) ο πελάτης. Δεν «βγάζει» extra ή περιττές εργασίες.
 5. Εξηγεί πλήρως τι θα κάνει ο ίδιος ή οι τεχνικοί του. 
 6. Ενημερώνει τον πελάτη και βάζει τα κατάλληλα ανταλλακτικά, σύμφωνα με αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής ή αυτά που θέλει ο πελάτης.  
 7. Δίνει εγγύηση για το αποτέλεσμα της εργασίας ή των ανταλλακτικών.
 8. Ενημερώνει αξιόπιστα, το ιστορικό του αυτοκινήτου (Book Service).
 9. Προσφέρει υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή (ιδανικά και με ευκολίες πληρωμής). 
 10. Δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον (ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και τις γνώσεις κάθε πελάτη)
 
   Ακολουθούν τα 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ της αγοράς.
 

Hyundai Kia Παπαδάκης

Ολοκληρωμένο service, συντήρηση κι επισκευή του αυτοκινήτου σας στο εξειδικευμένο συνεργείο HYUNDAI KIA ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

Ολοκληρωμένο service, συντήρηση κι επισκευή του αυτοκινήτου σας στο εξειδικευμένο συνεργείο HYUNDAI KIA ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.

  Γιατί Hyundai Παπαδάκης;

  Στην κάθετη μονάδα της Hyundai Παπαδάκης με την πολυετή εμπειρία 40 ετών, γίνονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συντήρησης, Επισκευής,  φανοποιείας & βαφής αυτοκινήτων ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

  Το αυτοκίνητό σας αποτελεί μια επένδυση και όπως κάθε επένδυση θα πρέπει σε ένα βάθος χρόνου να βγει επιτυχημένη.
  Η τακτική φροντίδα και συντήρηση διασφαλίζει την αξία του, καθώς και την ασφάλειά σας κατά την οδήγησή του.
  Πηγαίντε λοιπόν σήμερα στη Hyundai Παπαδάκης, σε ένα από τα Καλύτερα Συνεργεία στη Νέα Χαλκηδόνα, να ελέγξουν το όχημά σας και να εγγυηθούν τόσο την ασφάλεια σας, όσο και την αξία του! 

  Το προσωπικό διαθέτει σημαντική & αξιόλογη εμπειρία στις συγκεκριμένες μάρκες, Hyundai & KIA. Διενεργούν σχολαστικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και ενημερώνεστε για κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για την πρόληψη και αποκατάσταση πιθανών βλαβών.
  Προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο aftersales στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Απόλυτα συνεπείς στους χρόνους. Εξειδικευμένοι επισκευαστές ΚΙΑ και Hyundai.
  Γιατί για την Hyundai Παπαδάκης ο πελάτης είναι δικός τους άνθρωπος
   

   

   

  Λίγα λόγια για την Hyundai Παπαδάκης ...
  Η Hyundai - KIA Παπαδάκης ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.» που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1950. Από το 1991 η διαχείρισn των εταιριών περvάει πλέον στα χέρια της 2nς γενιάς της οικογέvειας και από το 1995, οι εταιρείες στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Πεταλά 24 & Περισσού 77 στη Νέα Χαλκηδόνα.
  Εδώ και 70 χρόνια εξυπnρετούν τους πελάτες τους και προσφέρουν αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου. 

  Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, θέτουν στη διάθεσή σας εγκαταστάσεις με κορυφαίο επίπεδο αισθητικής και λειτουργικότητας, στις οποίες θα βρείτε:

  • Συνεργείο
  • Ηλεκτρολογείο
  • Φανοποιείο & Βαφείο
  • Εξειδικευμένο τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ Hyundai και ΚΙΑ
  • Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

  Υπηρεσίες Εξειδικευμένου Service HYUNDAI - ΚΙΑ
   
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ :
  • Δωρεάν έλεγχος του οχήματός σας
  • Ολοκληρωμένο service, συντήρηση κι επισκευή του αυτοκινήτου σας
  • Ηλεκτρονική διάγνωση
  • Καθαρισμός και έλεγχος μπεκ
  • Έλεγχος και επισκευή ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης
  • Συντήρηση – απολύμανση air-condition και πλήρωση freon
  • Ανταλλακτικά και αναλώσιμα
  • Αντικατάσταση μπαταρίας
  • Επισκευή και συντήρηση φρένων
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες. Επισκευή μίζας, δυναμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές κ.λ.π.
  • Έλεγχος και προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης
  • Συνεργασία με οδική βοήθεια για την οικονομικότερη μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας.
   
  ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ :
  • Εργασίες Φανοποιείας (φυσικά με την κατάλληλη προεργασία και τα ειδικά όργανα ακριβείας ώστε τα αποτελέσματα να είναι αψεγάδιαστα)
  • Φανοβαφές (Ολικές / Τοπικές)
  • Καλίμπρα αμαξωμάτων
  • Επισκευές πλαστικών μερών αυτοκινήτων (ψυγεία – προφυλακτήρες – μάσκες κ.α.)
  • Γρατζουνιές & τοπικές επισκευές
  • Χαλαζοχτυπημένα
  • Αλοιφή & Γυάλισμα αυτοκινήτου
  • Διεκπεραίωση της ζημιάς σε συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές (Εξουσιοδοτήσεις Ασφαλειών / Ζημιών)
  Στη Hyundai Παπαδάκης όλες οι υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται:
  • Η ασφάλεια της λειτουργίας του αυτοκινήτου
  • Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά την αποκατάσταση
  • Η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου


  Hyundai Kia Papadakis


  HYUNDAI KIA - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - PAPADAKIS
  Διεύθυνση: Πεταλα 24, Νέα Χαλκηδόνα

  Fanis Ford

  Στο συνεργείο FANIS FORD στα Βριλήσσια, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για το (ετήσιο) ή στα χιλιόμετρα που προτείνει ο κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτου) service του Ford σας.

  Στο συνεργείο FANIS FORD στα Βριλήσσια, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για το (ετήσιο) ή στα χιλιόμετρα που προτείνει ο κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτου) service του Ford σας.

   Ένα σύγχρονο Συνεργείο - Φανοποιείο με μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο της Επισκευής, Συντήρησης και Φανοποιείας των αυτοκινήτων της Ford. Προσφέρει ποιοτικές τεχνικές υπηρεσίες με φιλική και ειλικρινή αντιμετώπιση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ο λόγος για την FANIS FORD στα Βριλήσσια.

   Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου υπάρχει σύγχρονος διαγνωστικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, οποίος προσθέτει δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα επισκευής με ακρίβεια και αξιοπιστία. Με σαφήνεια και σεβασμό στο πελάτη, με συνεχής διερεύνηση της αγοράς για τις οικονομικότερες προτάσεις αλλά και συνεχής ενημερώσεις στις τεχνικές εξελίξεις ώστε να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη εξατομικευμένα.

   Στο συνεργείο FANIS FORD μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για το (ετήσιο) ή στα χιλιόμετρα που προτείνει ο κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτου) Service του αυτοκινήτου σας ή για την όποια αποκατάσταση ζημιάς του. Το Συνεργείο-Φανοποιείο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων όλων των αντιπροσωπειών με εξειδίκευση σε εκείνα της FORD και με την εγγύηση της 25ετούς εμπειρίας στον χώρο, έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία.


   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ FANIS FORD:
   -   Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος με γνήσια διαγνωστικά εργαλεία
   -   Πλήρης Μηχανολογικός έλεγχος , Επισκευή Κινητήρα, Σασμάν
   -   Φανοποιεία, Επισκευή Αμαξώματος, Βαφές
   -   Έλεγχος & Επισκευή Συστήματος Διευθύνσεως, Πέδησης, Αναρτήσεων
   -    Παροχή Αυτοκινήτου Αντικατάστασης (κατόπιν ραντεβού)
   -    Γνήσια ανταλλακτικά και Λιπαντικά Ford
   -    Δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ
   -    Δωρεάν έλεγχος αγοράς αυτοκινήτου (κατόπιν ραντεβού)

   Αξίζει να σημειωθεί ότι, το προσωπικό του συνεργείου FANIS FORD αποτελείται από τεχνικούς που έχουν επενδύσει στο συνεχή εμπλουτισμό γνώσεων, ώστε να ανταποκρίνονται στις εξελίξεις της αγοράς του αυτοκινήτου. Αυτό δίνει το όφελος  στον τελικό καταναλωτή  της επίλυσης  στα ζητήματα ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκευών ή συντηρήσεων των αυτοκινήτων.

    FANIS FORD (ΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) - ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 44 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

   Lomios Tuning

   Η Lomios Tining αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Group Vag. Διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την άριστη συντή

   Η Lomios Tining αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Group Vag. Διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την άριστη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

    Η Lomios Tining αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Group Vag. Διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την άριστη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

    Η επιχείρηση Lomios Tuning αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικού service και  με εξειδίκευση στα οχήματα Group Vag.  Μάλιστα διαθέτει καινούργια διαγνωστικά VW Group, & Anip, ενώ η συντήρηση A/C υλοποιείται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.          

    Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

    Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργέιου μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

    • Γενικό Συνεργείο με Εξειδίκευση  Group Vag (ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ)
    • Διαγνωστικός έλεγχος με γνήσια διαγνωστικά εργαλεία
    • Επισκευές Κινητήρων, Βελτιώσεις & Μετατροπές.
    • Service παντός τύπου, έλεγχος 30 σημείων.
    • Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον.
    • Μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών
    • Έλεγχος Επισκευή Κιβωτίου ταχυτήτων.
    • Σύστημα Διεύθυνσης, πέδησης, Αναρτήσεις.
    • Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων
    • Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ
    • Έλεγχος αντικατάσταση Μπαταριών αυτοκινήτου
    • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ

    Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

    LS Autoworks

    H LS Autoworks στο Κορωπί προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλα τα αυτοκίνητα.

    H LS Autoworks στο Κορωπί προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για όλα τα αυτοκίνητα.

     Η LS Autoworks αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Στις εγκαταστάσεις του συνεργέιου στην οδό Λεωφόρος Κορωπίου Μαρκοπούλου 189, θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς 

     Θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας για όλα τα αυτοκίνητα. Αναλυτικότερα μπορείτε να επιλέξετε από τις εξής:
      
     - Συντήρηση επισκευή αυτοκινήτου
     Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος βλαβών
     - Συντήρηση – Επισκευή Αir-condition και πλήρωση freon
     - Έλεγχος και επισκευή Ανάρτησης και Συστήματος διεύθυνσης
     - Αντικατάσταση Λάδια,Φίλτρα
     - Μηχανολογικός έλεγχος
     - Αντικατάσταση Μπαταρίας, Αναλώσιμα.
     - Επισκευή Κινητήρα & Σαζμάν
     Δίσκο Πλατό Ρουλεμάν
     - Σύστημα Φωτισμού
     - Ανταλλακτικά - Λιπαντικά
     - Προετοιμασία ΚΤΕΟ
      
     Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.
     Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

     LS AUTOWORKS  - ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
     ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 189, ΚΟΡΩΠΙ

     Katsiroumpas Service

     H Katsiroumpas Service είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

     H Katsiroumpas Service είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων με καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

      Πηγαίντε σήμερα στη Katsiroumpas Service για να ελέγξουν το όχημά σας και να εγγυηθούν τόσο την ασφάλεια σας, όσο και την αξία του! Βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και διαθέτει πολυετή πείρα, υπευθυνότητα, σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και προσωπικό με βαθειά τεχνογνωσία στα θέματα  αυτοκινήτου.

      Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου διενεργούν σχολαστικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και ενημερώνουν για κάθε λεπτομέρεια.Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για την πρόληψη και αποκατάσταση πιθανών βλαβών και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα εξής:

      - Συντήρηση επισκευή αυτοκινήτου
      - Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος βλαβών
      - Συντήρηση – Επισκευή Αir-condition και πλήρωση freon
      - Φανοποιεία Βαφές
      - Κάρτα καυσαερίων
      - Καθαρισμός Μπεκ
      - Μηχανικά, Επισκευή Κινητήρα
      - Αντικατάσταση Μπαταρίας, Αναλώσιμα
      - Ηλεκτρικά, Ηλεκτρολογικά, Σύστημα Φωτισμού
      - Ανταλλακτικά - Λιπαντικά Castrol
      - Προετοιμασία ΚΤΕΟ

      Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους συμβουλευτείτε (φυσικά δωρεάν) για όποιο τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ή για να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Σημειώστε πως η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα μη συνωστισμού και υγιεινής (εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού της).
       

      ΚΑΤΣΙΡΟΥΜΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
      ΣΟΥΦΛΙΟΥ 21 & ΑΜΑΛΙΑΣ
       9,
              ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

      Mazda Πατενταλάκης

      Mazda Πατενταλάκης

       Ασφάλεια! Από τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην επιχείρηση, μέχρι τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση κάθε αυτοκινήτου, στον κάτοχο του. Όλα με στόχο την ασφάλεια (στην εργασία και στον δρόμο) !

       Αμεσότητα! Καθώς κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Κάθε κάτοχος, μοναδικός. Όλοι βρίσκουν αμεσότητα ανταπόκρισης στο θέμα συντήρησης ή βελτίωσης του αυτοκινήτου τους.

       Εμπιστοσύνη  Διότι είναι η λέξη «κλειδί» (τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις-συναλλαγές). Κερδίζεται, δεν απονέμεται. Και η MAZDA ΠΑΤΕΝΤΑΛΑΚΗΣ ΜΑΒΕΛ ΕΕ, δείχνει να έχει κερδίσει το παιχνίδι της καλής φήμης. Bασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς που παρέχειi στους πελάτες. Στοχεύοντας στα υψηλά επίπεδα Ικανοποίησης. Προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες της !                                                                                                                       

       Έτσι λοιπόν αν ψάχνεις ένα τέτοιο συνεργείο, πήγαινε γρήγορα στην ΜΑΒΕΛ ΕΕ. Ένα συνεργείο που διαθέτει πολυετή εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στα αυτοκίνητα της Mazda.

       Ποιοτικό service άλλα και υψηλού επιπέδου εγκατάσταση


       Στην ΜΑΒΕΛ ΕΕ παρέχουν εγγυημένη τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά και φανοποιΐα, για τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη μάρκα.
       Για να το πετύχουν αυτό διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με  σύγχρονα μηχανήματα. Παράλληλα το προσωπικό της εταιρείας είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής μας και είναι ικανό να ικανοποιήσει  όλες σας τις ανάγκες.
       Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του συνεργείο θα συναντήσεις τις παρακάτω υπηρεσίες:
       • Συνεργείο
       • Ανταλλακτικά
       • Φανοποιΐα


       Το  Mazda σου αξίζει!

       Η αυτοκινητοβιομηχανία Mazda, αποτελεί την κορυφή στην κατασκευαστική δραστηριότητα στον χώρο των αυτοκινήτων. Με έδρα την Χιροσίμα της δυτικής Ιαπωνίας, η εταιρία δραστηριοποιείται στις εξαγωγές αυτοκινητιστικών προϊόντων, τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ασία από το 1960 και έπειτα. Μέγιστη καινοτομία και προσόν της επιχείρησης, αποτελεί η εφεύρεση και κατασκευή του περιστροφικού κινητήρα Wankel (Βάνκελ). Με σλόγκαν "Zoom Zoom!", το οποίο χρησιμοποιείται για την μεταφορά του αισθήματος της αγνής, παιδικής χαράς, η εταιρία δίνει έμφαση στην ανάγκη των πελατών για ψυχαγωγία, μέσω της εμπειρίας που προσφέρει ένα αυτοκίνητο Mazda


       O τεχνικός έλεγχος της  ΜΑΒΕΛ ΕΕ περιλαμβάνει:

       • Την τεχνική κατάσταση του οχήματος (Έλεγχος 22 σημείων*)
       • Το ιστορικό service και την επισήμανση τυχόν σημαντικών παραλείψεων
       • Την ενδεχόμενη εκτέλεση προγραμμάτων ανάκλησης / θεμάτων ασφαλείας, βάσει των τελευταίων ενημερώσεων μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων τεχνικών πληροφοριών
       • Την ενδεχόμενη εκτέλεση εργοστασιακών αναβαθμίσεων επαναπρογραμματισμού, βάσει των πρόσφατων τεχνικών οδηγιών

       Top Expert Φανοποιείο

       Το συνεργείο - φανοποιείο αυτοκινήτων ΜΑΒΕΛ ΕΕ στην Ηλιούπολη αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την επισκευή και το service του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα παρέχει στο όχημά σας άρτιες υπηρεσίες φανοποιείου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

       Η βαφή είναι μία από τις πιο απαιτητικές εργασίες που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητό σου. Χρειάζονται εξειδικευμένα μηχανήματα, βαφές, αλλά και απαραίτητη τεχνογνωσία από την πλευρά του φανοποιού.

       Προτού διαλέξεις φανοποιείο για να επισκευάσεις το αυτοκίνητο σου, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσεις  τον υπεύθυνο του φανοποιείου-βαφείου, για το είδος των εργασιών που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητο σου, το κόστος και το χρόνο επισκευής.

       SERVICE MAZDA - ΠΑΤΕΝΤΑΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
       ΔΕΔΟΥΣΗ 11   -  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
       ΤΗΛ: 2109711115  - 2109702527

       Νταγκουνάκης Service

       Στο συνεργείο του κ. Νταγκουνάκη θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο Premium υπηρεσιών συντήρησης και ανταλλακτικά για BMW – Mini μοντέλα.

       Στο συνεργείο του κ. Νταγκουνάκη θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο Premium υπηρεσιών συντήρησης και ανταλλακτικά για BMW – Mini μοντέλα.

        Kάποιοι λένε πως είναι «φαινόμενο της κρίσης» μα το εξειδικευμένο, «συνοικιακό» συνεργείο που επενδύει σε γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμόκερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης! Κατά την άποψη μας όχι μόνον εξαιτίας της «κρίσης» και της οικονομικής στενότητας.

        Κάποια από αυτά τα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους (ή στο να "κρατάνε ψηλά" την καλή φήμη τους). Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την εξειδίκευση τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) ! Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται).  Ας δούμε ένα «τέτοιο» συνεργείο.   

        Νταγκουνάκης service για BMW & Mini

        Στο συνεργείο του κ. Νταγκουνάκη θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο Premium υπηρεσιών συντήρησης και ανταλλακτικά για BMW – Mini μοντέλα.
         
        Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ανταγωνιστικό πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει, εγγυώνται Premium αντιμετώπιση στους κατόχους 2 εκ των πιο σημαντικών Premium μαρκών της αγοράς (ΒmwMini). Στους κατόχους δηλαδή, που θέλουν να κρατάνε:
        fit την επένδυση τους (για την καθημερινότητα τους) μα και
        - «ψηλά το κασέ του» (μεταπωλητική αξία) για όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης του.

        Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους συμβουλευτείτε (φυσικά δωρεάν) για όποιο τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ή για να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

        ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ SERVICE - ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 223 & ΑΤΡΕΩΣ 1, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

        BMW-Mini Samaras

        Η επιχείρηση BMW-Mini Samaras αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο, το οποίο εγγυάται για συντήρηση σε premium επίπεδο.

        Η επιχείρηση BMW-Mini Samaras αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο, το οποίο εγγυάται για συντήρηση σε premium επίπεδο.

         Η εταιρεία BMW-MΙΝΙ Samaras εγγυάται για την εργασία σε κάθε αυτοκίνητο, θέτοντας υψηλά στάνταρ στην ασφάλεια και ικανοποίηση του οδηγού.Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του συνεργείου, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό προσφέρουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και τις ανάγκες του κάθε οχήματος, όσο εξεζητημένες κι αν είναι αυτές.       
                   
         Πλέον, στις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η BMW-Mini Samaras, προστίθεται η νέα σύγχρονη κάθετη μονάδα στο Γαλάτσι, τεσσάρων ορόφων με απόλυτη συμμετρία και λειτουργικότητα ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει αυτοκίνητα με απόλυτη ασφάλεια και να τα διατηρήσει στις υψηλές οδηγικές του δυνατότητες, ελέγχοντας κάθε σημείο τους με επιστημονικά, έγκυρα τεχνικά μέσα τελευταίας γενιάς με την τεράστια εμπειρία των ειδικών τεχνικών της εταιρείας.

         BMW-MΙΝΙ Samaras για:

         • Service BMW, MΙΝΙ
         • Φανοβαφές
         • Ανταλλακτικά 
         • Ευθυγράμμιση 
         • Ελαστικά
         • Αναρτήσεις
         • Σασμάν
         • Φρένα
         • Κλιματισμός
         • Διαγνωστικός έλεγχος
         • Έλεγχος ΚΤΕΟ
         • Μετατροπές - Βελτιώσεις - Αναβαθμίσεις

         VMS Vigas

         Η VMS (Vigas Mercedes Service) αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτει υψηλό know how και υπηρεσίες νέας εποχής για τις premium και best sellers μάρκες της Mercedes-benz και SMART.

         Η VMS (Vigas Mercedes Service) αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων. Διαθέτει υψηλό know how και υπηρεσίες νέας εποχής για τις premium και best sellers μάρκες της Mercedes-benz και SMART.

          Αν είστε κάτοχος αυτοκινήτου Mercedes-Benz και Smart, το υπερσύγχρονο συνεργείο VMS προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρηση, πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό. Η ύπαρξη και η δραστηριότητά της VMS σε αυτόν τον χώρο είναι οικογενειακή υπόθεση, ο Θεοδόσιος Βίγκας δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής  Mercedes-Benz εδώ και 34 χρόνια γεγονός που εγγυάται τεράστια εμπειρία και εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχεται στους πελάτες.

          Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Γέρακα θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έτσι ώστε εσείς να είστε σίγουροι πως το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει 100% στις επιδόσεις του και ότι θα διατηρηθεί η αξία του ψηλά. Με τη σωστή φροντίδα και τα κατάλληλα ανταλλακτικά η Mercedes (ή το Smart σας) θα παραμείνει ασφαλής, σύμφωνα με τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κατασκευαστής τους.

          Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

          • Service Mercedes – Smart
          • Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος βλαβών
          • Service A/C, Συμπλήρωση Φρέον
          • Μηχανολογικές και Ηλεκτρολογικές εργασίες
          • Επισκευές κινητήρων – Σασμάν Αυτόματο Μηχανικό
          • Ευθυγράμμιση - Αναρτήσεις - Σύστημα Διεύθυνσης
          • Μετατροπές – Βελτιώσεις – Φρένα
          • Αυτόματη πλύση κιβωτίου ταχυτήτων
          • Ανταλλακτικά - Μπαταρίες -Αναλώσιμα
          • Κάρτα καυσαερίων - Προέλεγχος Κτεο
          • Αναπαλαίωση Ιστορικών Μοντέλων Mercedes

          Στην VMS (Vigas Mercedes Service) φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους καθώς πιστεύουν ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη. 

          Vigas Mercedes Service - ΒΙΓΚΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

          ΛΕΩΦΟΡΩΣ ΣΠΑΤΩΝ 82, ΓΕΡΑΚΑΣ

          4WD Engineering Giassimakos

          Το σύγχρονο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επισκευής - συντήρηση των μοντέλων των Jeep και Chrystler. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικ

          Το σύγχρονο συνεργείο της 4WD Engineering Giassimakos διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επισκευής - συντήρηση των μοντέλων των Jeep και Chrystler. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

           Η 4WD Engineering Giassimakos είναι ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Off Road οχήματα, 4Χ4, Jeep & Chrysler. Διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

           Βρίσκεται στην περιοχή του Αμαρουσίου και διαθέτει πολυετή πείρα, υπευθυνότητα, σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και προσωπικό με βαθειά τεχνογνωσία στα θέματα  αυτοκινήτου

           Είναι ειδικοί στην επισκευή και συντήρηση για Off Road οχήματα, 4Χ4, Jeep & Chrysler, ενώ παράλληλα προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες μετατροπής ή βελτίωσης του  4X4 οχήματος σας, ακόμα και ολική ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες.

           Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου διενεργούν σχολαστικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας και ενημερώνουν για κάθε λεπτομέρεια.Διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για την πρόληψη και αποκατάσταση πιθανών βλαβών και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα εξής:
            
           - Μετατροπή ή βελτίωση του Jeep σας
           - Ανακατασκευή ή προετοιμασία για αγώνες
           Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος βλαβών
           - Συντήρηση – Επισκευή Κλιματιστικού και πλήρωση freon
           - Έλεγχος και επισκευή Ανάρτησης και Συστήματος διεύθυνσης
           - Αντικατάσταση Λάδια,Φίλτρα
           - Μηχανολογικός έλεγχος
           - Αντικατάσταση Μπαταρίας, Αναλώσιμα.
           - Επισκευή Κινητήρα & Σαζμάν
           - Σύστημα Φωτισμού
           - Ανταλλακτικά - Λιπαντικά
           - Προετοιμασία ΚΤΕΟ
           Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους συμβουλευτείτε (φυσικά δωρεάν) για όποιο τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ή για να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Σημειώστε πως η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα μη συνωστισμού και υγιεινής (εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού της).

           4WD ENGINEERING GIASSIMAKOS
            ΠΕΝΤΕΛΗΣ 102,  ΜΑΡΟΥΣΙ

           Κορωναίος Γιώργος

           Το συνεργείο του κ. Κορωναίου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων. Διαθέτει εμπειρία 30 ετών στον χώρο και διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

           Το συνεργείο του κ. Κορωναίου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων. Διαθέτει εμπειρία 30 ετών στον χώρο και διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

             Η επιχείρηση ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.

            Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

            Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

            • Πλήρης Διαγνωστικός / Ηλεκτρολογικός έλεγχος
            •  Αντικατάσταση μπαταριών και κατ' Οίκον (Όλο το 24ωρο)
            •  Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον.
            •  Ήχοσυστήματα αυτοκινήτου Hertz (Επίσημος αντιπρόσωπος)
            •  Service παντός τύπου οχημάτων Βενζίνης & Diesel.
            •  Με κάθε Service δωρεάν έλεγχος 20 σημείων.
            •  Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών.
            • Έλεγχος Επισκευή Συστήματος Διεύθυνσης, Πέδησης, Αναρτήσεις.
            • Πλήρης Μηχανολογικός έλεγχος, Επισκευή Κινητήρα, Σασμάν.
            •  Καθαρισμός Μπέκ Βενζίνης, DPF Diesel
            •  Έλεγχος Καυσαερίων, Προέλεγχος  ΚΤΕΟ

             
            Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

            ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΓ. ΤΕΡΖΑΚΗ 16 ΒΑΡΗ

            Κ. Ζυγογιάννης & ΣΙΑ ΕΕ

            Στην Κ. Ζυγογιάννης & ΣΙΑ ΕΕ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τα αυτοκίνητα Ford! Θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευμένο προσωπικό.

            Στην Κ. Ζυγογιάννης & ΣΙΑ ΕΕ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τα αυτοκίνητα Ford! Θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εκπαιδευμένο προσωπικό.

             Το συνεργείο του κ. Ζυγογιάννη είναι ανεξάρτητος επισκευαστής αυτοκινήτων Ford. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο ιδιόκτητο χώρο 700τμ που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για το αυτοκίνητό σας

             ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ  FORD SERVICE
             Ανεξάρτητος Επισκευαστής
             • Service
             • Ανταλλακτικά
             • Επαγγελματικά Οχήματα

             Η επιχείρηση του κου. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση στο προβλημά σας.

             Η τεχνογνωσία του συνεργείου ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ FORD SERVICE, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει ένα απολύτως αξιόπιστο συνεργείο!

             Το συνεργείο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ FORD SERVICE δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προίοντα και υπηρεσίες.

             Εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικοί με εμπειρία και μεράκι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα τους και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

             Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ FORD SERVICE, προκειμένου να τους ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.
              

             Palaiologos Motorsport

             Η Palaiologos Motorsport στον Κορυδαλλό προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας αυτοκινήτων διαθέτοντας τεχνογνωσία στην συντήρηση και την επισκευή με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

             Η Palaiologos Motorsport στον Κορυδαλλό προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας αυτοκινήτων διαθέτοντας τεχνογνωσία στην συντήρηση και την επισκευή με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

              Ασφάλεια, αμεσότητα, εμπιστοσύνη. Αφορά το τρίπτυχο των επιχειρηματικών αξιών που αντιπροσωπεύει η γνωστή –στον κλάδο της συντήρησης-βελτίωσης αυτοκινήτου-επιχείρηση Palaiologos Motorsport ! Μία top επιχείρηση που δεν σας πουλάει, σας καθοδηγεί στην αποδοτικότερη λύση !

              Ασφάλεια ! Από τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην επιχείρηση, πριν την παράδοση κάθε αυτοκινήτου, στον κάτοχο του. Όλα με στόχο την ασφάλεια (στην εργασία και στον δρόμο) ! Αμεσότητα ! Καθώς κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Κάθε κάτοχος, μοναδικός. Όλοι βρίσκουν αμεσότητα ανταπόκρισης στο θέμα συντήρησης ή βελτίωσης του αυτοκινήτου τους.  

              Εμπιστοσύνη ! Διότι είναι η λέξη «κλειδί» (τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις-συναλλαγές). Κερδίζεται, δεν απονέμεται.Bασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς που παρέχε στους πελάτες. Στοχεύοντας στα υψηλά επίπεδα Ικανοποίησης. Προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες της !

              Αναλυιτκότερα  η επιχείρηση Palaiologos Motorsport αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων!

              Αναφορικά, στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
               
              • Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία
              • Συντήρηση A/C – πλήρωση φρέον
              • Επισκευές κινητήρα, Καθαρισμός Carbon Off
              • Με κάθε Service  Έλεγχος 20 σημείων
              • Μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών και Λιπαντικών
              • Αναρτήσεις - Φρένα - Σαζμάν
              • Υγραεριοκίνηση Lovato - Gas Italy
              • Βελτιώσεις - Μετατροπές
              • Καθαρισμός και έλεγχος Μπέκ ψεκασμού Βενζίνης
              • Καθαρισμός DPF DIESEL
              • Προετοιμασία  ΚΤΕΟ
              Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

              PALAIOLOGOS MOTORSPORT - ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 63 - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

              Full Boost Service

              Full Boost Service

               Η επιχείρησή Full Boost είναι ένα γενικό συνεργείο αυτοκινήτων στη Νέα Ιωνία, το οποίο ξεχωρίζει για τις value for money υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτου που προσφέρει. Το έμπειρο προσωπικό του συνεργείου έχει το know how και εξειδίκευση, «ακούνε» τις ανάγκες των πελατών και τις καλύπτουν γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά!

               H FULL BOOST ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ - ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ στη Νέα Ιωνία προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε και καθαρισμό κινητήρα με Carbon Off Cleaner.

               Αναλυτικότερα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

               - Ολοκληρωμένο service, συντήρηση, επισκευή κινητήρα
               - Έλεγχος και επισκευή ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης
               - Συντήρηση
               – Επισκευή Αir-condition και πλήρωση freon
               - Ηλεκτρονική διάγνωση
               - Carbon Off Cleaner
               - Αντικατάσταση μπαταρίας
               - Αντικατάσταση Λάδια,Φίλτρα
               - Επισκευή και συντήρηση φρένων
               - Δίσκο Πλατό Ρουλεμάν
               - Σετ Συμπλέκτη
               - Επισκευή μίζας, Δυναμό
               - Σύστημα Ανάρτησης
               - Σύστημα Φωτισμού
               - Προέλεγχος Ταξιδιού
               - Προετοιμασία ΚΤΕΟ

               Με σύγχρονα μηχανήματα, άριστης ποιότητας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, στην Full Boost  φροντίζουν με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας παρέχουν υπηρεσίες 4 αστέρων!

               ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ - ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ - FULL BOOST
               ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 148 - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

               Fixyourcar

               Το γενικό συνεργέιο Fixyourcar στοv Πειραια, αναλαμβάνει το service αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας σε ανταγωνιστικές τιμές.

               Το γενικό συνεργέιο Fixyourcar στοv Πειραια, αναλαμβάνει το service αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας σε ανταγωνιστικές τιμές.

                Το fixyourcar στοv Πειραια αναλαμβάνει το service αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας σε ανταγωνιστικές τιμές. αποτελεί ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.

                Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

                 

                • Πλήρης Διαγνωστικός / Ηλεκτρονικός έλεγχος 
                • Έλεγχος Επισκευή κινητήρων, Σασμάν.
                • Service παντός τύπου οχημάτων Βενζίνης
                • Με κάθε Service δωρεάν έλεγχος 20 σημείων.
                • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών
                • Έλεγχος Επισκευή Συστήματος Διεύθυνσης, Πέδησης, Αναρτήσεις
                • Προέλεγχος  ΚΤΕΟ
                FIXYOURCAR - ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 58 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
                Δείτε με ένα κλικ: https://fixyourcar.gr/

                Car Electric Samios

                Car Electric Samios

                 Στο σύγχρονο ηλεκτρολογείο CAR ELECTRIC SAMIOS μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας. Διαθέτοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. 

                 Στις εγκαταστάσεις του ηλεκτρολογείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.

                 Το σύγχρονο ηλεκτρολογείο 
                 CAR ELECTRIC SAMIOS  παρέχει τις εξής υπηρεσίες:

                 - Πλήρης διαγνωστικός/ηλεκτρολογεικός έλεγχος οχημάτων
                 -Κλιματισμός (έλεγχος, επισκευή, πλήρωση φρέον 134 & οικολογικό 1234)
                 -Ανακατασκευές
                 -Μετατροπές
                 -Επισκευές
                 -Τοποθετήσεις
                 -Επισκευές injection
                 -Αντικλεπτικά

                 Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. 

                 CAR ELECTRIC SAMIOS - ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 321, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

                 A.Χατζηχρήστου & ΣΙΑ ΟΕ

                 Πρόκειται για μία Best επιλογή για συντήρηση ή επισκευή μοντέλων της Subaru στην Καλαμαριά. Με σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και πλήρη γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά της μάρκας. Ο λόγος για το συνεργ

                 Πρόκειται για μία Best επιλογή για συντήρηση ή επισκευή μοντέλων της Subaru στην Καλαμαριά. Με σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και πλήρη γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά της μάρκας. Ο λόγος για το συνεργείο της A.ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ.

                  Η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μία από τις δυνατότερες περιφέρειες, στις οποίες στηρίζεται η ελληνική οικονομία. Ο κλάδος της καλής συντήρησης αυτοκινήτου, της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα της συμπρωτεύουσας Θεσσαλονίκης, εξελίσεται, εκπαιδεύεται διαρκώς και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του σύμφωνα με τις νέες ανάγκες των προηγμένων μοντέλων μα και σύμφωνα με τις νέες «συνθήκες» (που η πανδημία έφερε μαζί της).

                  Αρκετά από τα συνεργεία της, έχουν καταφέρει μέσω της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών τους, να δημιουργήσουν «πελάτη- οπαδό-διαφημιστή» μία σχέση που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία του επαγγελματία.

                  Αυτά τα συνεργεία (που αποτελούν σύγχρονες επιχειρήσεις) μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα "απλό service". Έτσι με αυτό τον τρόπο τα τοπικά συνεργεία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από μεγάλες κάθετες μονάδες, ενώ παράλληλα θεωρούνται επιχειρήσεις που –όπως λέμε εμείς στο Auto Τρίτη- 
                  παρέχουν υπηρεσίες «4 Αστέρων».

                  Know how SUBARU σημαίνει A.ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

                  Πρόκειται για ένα από το πιο αναγνωρισμένα συνεργεία στην Βόρεια Ελλάδα, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας Subaru, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο, τεχνογνωσία και  εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.

                  Με έδρα την περιοχή της Καλαμαριάς το συνεργείο της A.ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Subaru στην Θεσσαλονίκη.

                  Στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να βρείτε γκάμα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αναλυτικότερα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για διάγνωση, συντήρηση, επισκευή, ή προετοιμασία ΚΤΕΟ. Με:
                  -Πλήρη Διαγνωστικό  έλεγχο (γνήσια διαγνωστικά εργαλεία)
                  -Έλεγχο ή επισκευή  A/C (και πλήρωση φρέον)
                  -Έλεγχο ή επισκευή κινητήρα (και βελτιώσεις)
                  -Έλεγχο ή επισκευή Συστήματος Διεύθυνσης, Πέδησης, Ανάρτησης
                  -Καθαρισμό Μπέκ - Προέλεγχο  ΚΤΕΟ

                  Όσον αφορά ανταλλακτικά που πιθανόν θα χρειαστείτε, διαθέτει πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και επώνυμων λιπαντικών της Motul (που αναδείχθηκε στις Best μάρκες Λιπαντικών 2021 από το κοινό που ψήφισε στον διαγωνισμό Best Car 2021)! !

                  Σημειώστε πως η επιχείρηση κάνει λιανική αλλά και χονδρική πώληση γνήσιων 
                  ανταλλακτικών SUBARU. 
                  Ενώ κάθε μήνα μεταξύ των προσφορών της περιλαμβάνεται και ο δωρεάν αναλυτικός έλεγχος 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, με κάθε πλήρες Service.

                  Το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας αποτελείται από μηχανικούς με πολύχρονη πείρα και άρτια εκπαίδευση πάνω στα Subaru. Εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα και την τέλεια εξυπηρέτηση.  Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεστε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

                  SUBARU SERVICE - Α. ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ  - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ 101 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


                   

                  Papazoglou Service

                  Η Papazoglou Service διαθέτει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο στην Πυλαία της Θεσσσαλονίκης για να μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και βελτίωση του ιταλικού σας αυτοκινήτου.

                  Η Papazoglou Service διαθέτει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο στην Πυλαία της Θεσσσαλονίκης για να μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και βελτίωση του ιταλικού σας αυτοκινήτου.

                   ολλά εξειδικευμένα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν) !

                   Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται). ¶λλωστε ο εκσυγχρονισμός των σύγχρονων οδικών αξόνων (ακόμα και στην «υδροκέφαλη» πρωτεύουσα) εξυπηρετεί, ώστε να μην υπάρχουν, πλέον, οι παλιές δυσκολίες μετακίνησης. Κατά συνέπεια δεν έχει σημασία «που είναι» το συνεργείο μα «ποιο είναι» (και τι έχει ακούσει ή διαβάσει γι αυτό ο υποψήφιος πελάτης).

                   Η Papazoglou Service στην Θεσσαλονίκη είναι ένα τέτοιο συνεργείο!

                    

                   Διαθέτει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο στην Πυλαία της Θεσσσαλονίκης, ο οποίος είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία, για να μπορεί να αναλάβει την συντήρηση και βελτίωση του Ιταλικού σας αυτοκινήτου. Προσφέρει oλοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων με εξειδίκευση στις ιταλικές μάρκες Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Abarth & Jeep.

                   Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

                   Αναφορικά στις εγκαταστάσεις του συνεργείου μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

                   -Πλήρης Διαγνωστικός έλεγχος με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία
                   -Έλεγχος  επισκευή  A/C, πλήρωση φρέον
                   -Συντήρηση Επισκευή
                   -Με κάθε πλήρες Service, δωρεάν έλεγχος 20 σημείων
                   -Μεγάλη γκάμα Γνήσιων Ανταλλακτικών και Λιπαντικών
                   -Έλεγχος Επισκευή Συστήματος Διεύθυνσης, Πέδησης, Αναρτήσεις
                   -Ηλεκτρολογικός έλεγχος 
                   -Aνταλλακτικα

                   Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

                   PAPAZOGLOU SERVICE, ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ 30 - ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

                   Action Peugeot

                   Η Action Peugeot θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στη Νίκαια, θα συναντήσετε την άριστη εξυπηρέτηση.

                   Η Action Peugeot θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στη Νίκαια, θα συναντήσετε την άριστη εξυπηρέτηση.

                    Βρισκόμενη στο χώρο για τέσσερις δεκαετίες η  Action Peugeot θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο, στις εγκαταστάσεις της οποίας, στη Νίκαια, θα συναντήσετε την άριστη εξυπηρέτηση, την οποία  προσφέρει το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ενώ τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται την πλήρη συντήρηση και ασφάλεια του οχήματός σας. Επίσης η πλήρης γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων ολοκληρώνουν την πλήρη σας εξυπηρέτηση.      

                    Αναλυτικότερα στις εγκταστάσεις της Action Peugeot μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
                    • Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Peugeot, Citroen Renault, Dacia,
                    • Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος με γνήσια διαγνωστικά εργαλεία
                    • Συντήρηση A/C – πλήρωση φρέον 1234yf
                    • Πλήρης Ηλεκτρολογικός έλεγχος
                    • Εποχικός Έλεγχος 20 σημείων
                    • Μεγάλη γκάμα Γνήσιων Ανταλλακτικών και Λιπαντικών
                    • Πλήρες Service Βενζίνης, Diesel, Αλλαγή Λαδιών
                    • Αναρτήσεις - Ευθυγράμμιση
                    • Υγραεριοκίνηση Lovato
                    • Φανοποιείο - Βελτιώσεις - Tuning
                    • Καθαρισμός και έλεγχος Μπέκ ¶μεσου & Έμμεσου ψεκασμού Βενζίνης
                    • Καθαρισμός Μπέκ Πετρελαίου επί του αυτοκινήτου
                    • Προετοιμασία  ΚΤΕΟ

                    Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.


                    ACTION PEUGEOT - ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ -  ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51, ΝΙΚΑΙΑ

                    N.S. Garage

                    Το συνεργείο N.S. GARAGE διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό για να προφέρει την τέλεια εξυπηρέτηση.

                    Το συνεργείο N.S. GARAGE διαθέτει καλές εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό για να προφέρει την τέλεια εξυπηρέτηση.

                     Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες!

                     Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξετε μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σας (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !

                     Η επιχείρηση NS GARAGE αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες  συντήρησης και επισκευής, διαθέτοντας τεχνογνωσία και με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.

                     Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
                      

                     • Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος με σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία
                     • Συντήρηση A/C – πλήρωση φρέον
                     • Με κάθε Service  Έλεγχος 20 σημείων
                     • Μεγάλη γκάμα Ανταλλακτικών και Λιπαντικών
                     • Αναρτήσεις Ευθυγράμμιση - Φρένα - Σαζμάν
                     • Επισκευές κινητήρα, Βελτιώσεις - Μετατροπές
                     • Καθαρισμός και έλεγχος Μπέκ ψεκασμού Βενζίνης
                     • Προετοιμασία  ΚΤΕΟ, Κάρτα καυσαερίων
                     • Ηλεκτρολογικός / Ηλεκτρονικός έλεγχος
                     • L.P.G εγκατάσταση υγραερίου
                     • Βιολογικός καθαρισμός
                     • Γυάλισμα, Κέρωμα
                     • Ξεθάμπωμα φαναριών

                     Το συνεργέιο εξυπηρετεί όλη την Αττική, μα πιο άμεσα περιοχές Αθήνας και δυτικών προαστίων. Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

                     NS GARAGE - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΜΠΗΣ- ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ 73, ΝΙΚΑΙΑ

                     Κοινοποίησέ το »

                     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

                     προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

                     προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

                     Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών