Τι λένε για τον Βασίλη Κωτσόπουλο και την TURBO TECHNOLOGY

    Τι λένε για τον Βασίλη Κωτσόπουλο και την TURBO TECHNOLOGY

    7885 Επισκέψεις στο άρθρο

    Κι αν τύχει η κακιά στιγμή και η τουρμπίνα βγάλει βλάβη τι κάνεις; Αρχικά παραμένεις ψύχραιμος και ύστερα απευθύνεσαι σε έναν έμπειρο εξειδικευμένο τεχνικό, ο οποίος θα σε σώσει από πολλούς μετέπειτα μπελάδες αλλά και χρήμα. Ένας από τους κορυφαίους του είδους του και λίγους στην Ελλάδα, είναι ο Βασίλης Κωτσόπουλος και η TURBO TECHNOLOGY, επίσημος εισαγωγέας και επισκευαστής των μεγαλύτερων brands τουρμπινών.

    Βέβαια, ας αφήσουμε να μιλήσουν για τη δουλειά του οι ίδιοι οι πελάτες και συνεργάτες της TURBO TECHNOLOGY και του Βασίλη Κωτσόπουλου, μέσα από τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους που τον προτείνουν ανεπιφύλακτα. Μερικά από αυτά αναφέρουν:

    «Ερωτευμένος με την δουλειά του, ο Βασίλης μου θύμισε άλλες εποχές τεχνικών αλλά με άψογη τεχνική κατάρτιση του αντικειμένου.»

    «Γνώστης του αντικειμένου, με πολλά χρόνια πείρα τόσο στη βελτίωση όσο και στο Service. Φιλικό περιβάλλον και πολύ καλές τιμές. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.»

    «Έμπειρος, αγαπάει αυτό που κάνει και προ πάντων είναι γνώστης του αντικειμένου σε απίστευτο βαθμό. Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ!!!»

    «Κορυφαίοι στην δουλειά τους...!!!! Τρομερή γνώση του αντικειμένου ο Βασίλης . Πολύ καλή εξυπηρέτηση και το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξανασχοληθείς με ό,τι σου φτιάξουν... Προτείνετε με κλειστά ματιά !!!!!!»

    «'Αψογος επαγγελματίας και άνθρωπος, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες στο κατάστημα του, όλοι ένας και ένας! Συνεχίστε αυτό που κάνετε!»

    «'Αψογος συνεργάτης, πολύ καλός άνθρωπος και γνώστης του αντικειμένου.»

    «'Αψογοι επαγγελματίες! Αξιοπιστία, εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές.»

    «Πάντα σωστός και άψογος σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας!!!»

    «Επαγγελματίας και συνεργάσιμος. Μονόδρομος.»

    «Πολλά χρόνια εμπειρίας.»

    «Πολύ καλός σε όλα.»

    «'Αψογος συνεργάτης...»
     

    Σελίδα 1Turbo Technology: Η συντήρηση του turbo έχει όνομα
    Σελίδα 2Τι λένε για τον Βασίλη Κωτσόπουλο και την TURBO TECHNOLOGY
    Σελίδα 3Turbo Technology: Ο Ειδικός στις τουρμπίνες
    VAG DYNAMICS BY KOLIAS
    ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ