Αύξηση πωλήσεων για τα λιπαντικά της Gazprom

2800 Επισκέψεις στο άρθρο

Μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς κατακτά η ρωσική εταιρία στον χώρο των λιπαντικών.

 
Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των λιπαντικών της Gazprom – Lubricants για το 2018. Συγκεκριμένα η θυγατρική της Gazprom Neft, στο τομέα των λιπαντικών ανακοίνωσε ότι σημείωσε αύξηση των πωλήσεων της στη σειρά G- Energy σε ποσοστό 12%, που μεταφράζεται σε 52 χιλιάδες τόνους. Μάλιστα το σύνολο των πωλήσεων των λιπαντικών της σημείωσε άνοδο κατά 21% και αριθμεί 703 χιλιάδες τόνους.
 
Αναλυτικότερα, οι πωλήσεις στη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 479 χιλιάδες τόνους (+26) και στη διεθνή αγορά παρουσίασαν αύξηση έως 224.000 (+11) τόνους έως το τέλος του 2017. Η αύξηση των πωλήσεων διευκολύνθηκε τόσο από τη διεθνή ενίσχυση του δικτύου διανομής, η οποία σήμερα αποτελείται από 300 εταιρίες-εταίρους, καθώς και από την επέκταση της γραμμής παραγωγής με συνθέσεις υψηλής τεχνολογίας και φυσικά την είσοδο σε νέες αγορές. Πλέον τα προϊόντα της Gazprom πουλιούνται σε 78 χώρες, όπως η Σιγκαπούρη, η Τανζανία, το Νεπάλ και το Πακιστάν.
 
Τo πρόγραμμα G-Energy Service αναπτύσσεται πλέον ταχύτατα και σήμερα οι σταθμοί εξυπηρέτησης της Gazprom ανέρχονται στους 170 σε 16 χώρες. Η επιτυχία αυτή φαίνεται και στους αριθμούς αφού περίπου 360.000 οδηγοί, το 2018, επέλεξαν τους συγκεκριμένους σταθμούς, για να αλλάξουν λάδια.
 
Alexandr Truhan, Director General της Gazpromneft-Lubricants:
 
«Η συνεχής αύξηση των πωλήσεων λιπαντικών επέτρεψε στην εταιρεία μας να πετύχει τους στρατηγικούς στόχους, δύο χρόνια πριν το προβλεπόμενο. Αυτό έγινε εφικτό χάρη στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων της Gazprom Neft στο χώρο των πετρελαιοειδών, στην υλοποίηση των έργων προτεραιότητας, στην αύξηση της γραμμής παραγωγής, στην περαιτέρω βελτίωση των προϊόντων τεχνικής εξυπηρέτησης, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής και στην εφαρμογή προηγμένων προτύπων περιβαλλοντικής και βιομηχανικής ασφάλειας».
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός