Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Αξιόπιστος Καλοκαιρινός έλεγχος Α/C !!!
Αξιόπιστος Καλοκαιρινός έλεγχος Α/C !!!
  • Αξιόπιστος Καλοκαιρινός έλεγχος Α/C !!!
  • Αξιόπιστος Καλοκαιρινός έλεγχος Α/C !!!

Αξιόπιστος Καλοκαιρινός έλεγχος Α/C !!!

8851 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο εποχικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας με την σωστή συντήρηση του κλιματισμού είναι απαραίτητα, ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι που έρχεται με ασφάλεια και σιγουριά. Φυσικά ο μόνος που μπορεί να σας το εγγυηθεί αυτό είναι ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας Ηλεκτρολογείο η Συνεργείο με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό για την πλήρωση φρέον 1234yf & R134, ώστε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας να δουλεύει σωστά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - QS SERVICE
ΣΑΡΙΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κάθε καλοκαίρι το αυτοκίνητό μας επιβαρύνεται extra από:
- τις υψηλές θερμοκρασίες,
  αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως
- την ποιότητα των δρόμων, αλλά και από
- το αυξημένο βάρος φόρτωσης.

Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως περιλαμβάνουν όλη (ή μέρος) της οικογένειας, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μας ισοδυναμεί με την ασφάλεια και των δικών μας ανθρώπων.

Το σύνολο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, όλων των εταιρειών, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου

Το σύνολο των εξειδικευμένων συνεργατών μας, διαθέτουν συγκεκριμένα «πακέτα» ελέγχων ανάλογα με την περίοδο του χρόνου

Ιδιαίτερη καταπόνηση σε συγκεκριμένα σημεία
 
Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό σας και ειδικά συγκεκριμένα μέρη να «δουλεύουν υπερωρίες». Η μπαταρία δέχεται περισσότερη καταπόνηση όταν γίνεται χρήση κλιματιστικού, η ρευστότητα των υγρών φρένων επηρεάζεται από κάθε μεταβολή του κλίματος, όπως και η απόδοση του ψυκτικού υγρού του ψυγείου. Αλλαγή δεδομένων έχουμε βέβαια συνολικά και από το αυξημένο βάρος φόρτωσης, που επηρεάζει φρένα, ανάρτηση και διαφοροποιεί την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκίνητου.

Πρόκειται μάλιστα, μόνο για ενδεικτικούς παράγοντες με άμεση επιρροή στη λειτουργία του οχήματος, γεγονός που αναδεικνύει και την αξία του εγγυημένου ελέγχου του, ειδικά αυτή την εποχή. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με αναπάντεχα συμβάντα σε τέτοιες περιόδους, τα οποία και «απειλούν» από την ξεγνοιασιά του, μέχρι και την ασφάλεια τη δική του και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, κάθε οδηγός θα πρέπει να «οδηγείται» σε αξιόπιστες λύσεις.

Τα 23 σημεία της Check List του εποχικού ελέγχου

Τα εξειδικευμένα Ηλεκτρολογεία και Συνεργεία, διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό για τον έλεγχο του κλιματιστικού σας και την πλήρωση φρέον και με το νέο οικολογικό 1234yf σας παρέχουν τις διαγνωστικές υπηρεσίες τους (οι οποίες ποικίλουν, ανάλογα με τον τύπο ή ακόμα και τα χιλιόμετρα του κάθε οχήματος).

Προτεινόμενοι αξιόπιστοι συνεργάτες του Autotriti, για τον ασφαλή έλεγχο του κλιματιστικού σας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Τσιούμας εγγυημένες Υπηρεσίες συντήρησης A/C
Σελίδα 3Μυλωνάς Ντρίμερης Mercedes
Σελίδα 4Auto Sprint System A/C
Σελίδα 5Electrologio Θεσσαλονίκη
Σελίδα 6Car Electric Samios
Σελίδα 7Motor- France and More
Σελίδα 8Korenta Renault για εγγυημένο έλεγχο A/C
Σελίδα 9Auto Apergis Sport
Σελίδα 10Giorgis Htg Hybrid
Σελίδα 11Αuto trust Service για έλεγχο του A/C

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών