Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων στην Τήνο με τις Κινητές Μονάδες της AUTOVISION
Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων στην Τήνο με τις Κινητές Μονάδες της AUTOVISION
  • Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων στην Τήνο με τις Κινητές Μονάδες της AUTOVISION
  • Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων στην Τήνο με τις Κινητές Μονάδες της AUTOVISION

Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων στην Τήνο με τις Κινητές Μονάδες της AUTOVISION

1257 Επισκέψεις στο άρθρο

Η διαδικασία τεχνικού ελέγχου για το όχημά σας γίνεται πλέον ευκολότερη και πιο προσιτή από ποτέ, με τις κινητές μονάδες της AUTOVISION να φτάνουν και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

ILEP
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επόμενη στάση των σύγχρονων κινητών μονάδων της AUTOVISION είναι το νησί της Τήνου. Από τις 8 Απριλίου 2024, οι πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες θα βρίσκονται στην Τήνο, προσφέροντας τεχνικούς ελέγχους για επιβατικά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους, καθώς και για δίκυκλα, τρίκυκλα και τετράκυκλα οχήματα.
Το πρόγραμμα πρόσκλησης που εκδόθηκε από την αρμόδια περιφέρεια καθορίζει τις ημερομηνίες και τις προθεσμίες ελέγχου για κάθε όχημα, ανάλογα με τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του.
Το πρόγραμμα πρόσκλησης που ισχύει για την Τήνο έχει ως εξής:
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Πινακίδες κυκλοφορίας με λήξη σε 1, 2, 3 08/04/2024 έως 28/04/2024
Πινακίδες κυκλοφορίας με λήξη σε 4, 5, 6, 7 29/04/2024 έως 19/05/2024
Πινακίδες κυκλοφορίας με λήξη σε 8, 9, 0 20/05/2024 έως 09/06/2024

Για τις άλλες κατηγορίες οχημάτων που πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ισχύουν τα ακόλουθα:
• Τα Ε.Ι.Χ και φορτηγά με μεικτό βάρος έως και 3,5 τόνους, καθώς και όσα δίκυκλα, τρίκυκλα και τετράκυκλα οχήματα έχουν ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας μετά την 07/04/2020, πρέπει να υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο τρεις (3) εβδομάδες πριν από την αναγραφόμενη ημερομηνία της άδειας κυκλοφορίας τους, έως και μία (1) εβδομάδα μετά από αυτήν.
• Τα Ε.Δ.Χ. (επιβατικά δημόσιας χρήσης) και τα ασθενοφόρα, ανεξαρτήτως αριθμού κυκλοφορίας, υπόκεινται σε έλεγχο ένα έτος μετά την πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας τους ως νέα οχήματα.
• Τα επιβατικά εκπαιδευτικά οχήματα πρέπει να υποβάλλονται σε ετήσιο τεχνικό έλεγχο.
Με εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η AUTOVISION εξασφαλίζει ότι το όχημά σας είναι σε άριστη κατάσταση και πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε να συνεχίσετε να κινείστε με ασφάλεια και άνεση.
Για πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AUTOVISION καλώντας τον πενταψήφιο αριθμό 10600 ή τους αριθμούς κινητού 6972850000 και 6942020225 ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.autovision.gr.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ