• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  22/1/2002
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/1/2002

Τέσσερις επιλογές με ένα στόχο 

Εν προκειμένω και τα τέσσερα αυτοκίνητα διαθέτουν το κάτι παραπάνω σε αίσθηση και χαρακτήρα, που τα καθιστά ξεχωριστά. Επιλογή που ξεχωρίζει λόγω τιμής και όχι μόνο, είναι το Seat Leon 1,8 Τ, το οποίο επιδεικνύει πληρότητα στον εξοπλισμό και δύναται να καλύψει με πολύ καλό τρόπο ακόμα και οικογενειακές μεταφορικές ανάγκες. 
Στο ίδιο "μήκος κύματος" βρίσκεται και το Skoda Octavia, με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στη μεσαία κατηγορία. Η παραπλήσια τιμή του με το Toyota Corolla TS αδικεί το Ιαπωνικό μοντέλο, που παραθέτει κορυφαία τεχνολογία στον κινητήρα και μνημειώδη αξιοπιστία και ένα συγκριτικά πιο νεανικό χαρακτήρα, ο οποίος προκύπτει κυρίως από το τρίθυρο αμάξωμά του. Ξεχωριστή θέση στην άτυπη αυτή κατάταξη έχει το μοναδικό μεταξύ των 4 Coupe, αυτό της Opel. Το ακριβότερο αλλά και το δυνατότερο έλκει όσους εκτιμούν τη γοητεία της διαφορετικότητας με το δυναμικά κομψό του αμάξωμα.


Για το οικονομικό πλαίσιο που ορίζει το νέο Toyota Corolla TS, οι ανταγωνιστές είναι αξιόλογοι και με διαφορετικές καταβολές αμαξώματος για κάλυψη περισσότερων αναγκών.

 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ Opel Astra Coupe 2,0 Turbo - Seat Leon 1,8 T - 
 Skoda Octavia RS - Toyota Corolla TS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
"Καθαρές" γραμμές και σύνεση ή υποστροφή
Διαφορετικές σχολές εσωτερικής αισθητικής
Τέσσερις επιλογές με ένα στόχο