Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
MAZDA 323 1,5 4d
  

Με το 323, η Mazda έδειξε τον εαυτό, τόσο από άποψη σχεδίασης, όσο και τεχνολογίας αλλά και ασφάλειας.
Με σχεδιαστικές γραμμές, οι οποίες παρουσιάζουν το 323 αρκετά μοντέρνο, πιο ώριμο από ποτέ αλλά και πολύ πιο οικογενειακό σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση "F". Τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου είναι οι μεγάλοι χώροι και η καλή ποιότητα κατασκευής. Οι σχεδιαστές της Mazda εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο βαθμό τις εξωτερικές διαστάσεις του μοντέλου, δημιουργώντας μία τουλάχιστον ικανοποιητικών διαστάσεων καμπίνα. Με χαρακτηριστική άνεση θα φιλοξενηθούν τέσσερις επιβάτες, ενώ με κάποιες μικρές υποχωρήσεις θα μπορέσει να μετακινηθεί και ένας πέμπτος. 
Ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 416 λίτρων θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των αγοραστών, είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμος, ενώ το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης βοηθά στην εύκολη τοποθέτηση των αποσκευών. Χώροι για μικροαντικείμενα υπάρχουν αρκετοί και η "έξυπνη" σχεδίασή τους θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό. Η ποιότητα είναι προσεγμένη όπως και το φινίρισμα, ενώ το επίπεδο θορύβου διατηρείται χαμηλά ακόμα και όταν ο κινητήρας δουλεύει σε υψηλές στροφές. 
Στο δρόμο το 323 είναι προβλέψιμο, με την υποστροφή να έρχεται κατόπιν πίεσης και πλήρως ελεγχόμενα. Η ρύθμιση των αναρτήσεων είναι ελαφρώς σκληρή, δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να κινηθεί γρήγορα όταν το θελήσει, δε μειώνει όμως την προσφερόμενη άνεση. 

. Αξίζει για:
1. Την άνεση που προσφέρει.
2. Την ποιότητα κατασκευής.
3. Την αξιοπιστία.

 Μεταχειρισμένο:
 
MAZDA 323 1,5 4d
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος