Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
RENAULT Laguna 1,6
  

Αν μη τι άλλο, η γαλλική σχολή έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει αυτοκίνητα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνονται, έχοντας σαν κύριο μέλημα την οδική συμπεριφορά αλλά και τις επιδόσεις. Σε αυτά τα στοιχεία είχε βασιστεί και ο εκπρόσωπος της Renault στη μεσαία κατηγορία, ο οποίος ακούει στο όνομα Laguna.
Σχεδιαστικά το μεσαίο αμάξωμα της Renault Laguna είναι κομψό, αποτελούμενο από απλές γραμμές που συμβάλλουν περισσότερο στη λειτουργικότητα της κατασκευής παρά στην απόδοση μιας εντυπωσιακής εικόνας. 
Στο εσωτερικό το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με αφρώδη υφή. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρης και ευανάγνωστος, ενώ οι περισσότεροι διακόπτες είναι τοποθετημένοι με καλή εργονομία. Οι χώροι επαρκούν για τις μεταφορικές ανάγκες πέντε ατόμων (αν και το ωφέλιμο ύψος στο πίσω κάθισμα είναι περιορισμένο). Τα εξαιρετικά καθίσματα προσφέρουν άνετες μετακινήσεις. Για την ασφάλεια των επιβατών υπάρχουν αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού. Διατίθενται επίσης προεντατήρες προγραμματισμένης συγκράτησης δεύτερης γενιάς και πλευρικές μπάρες. 
Ο μεσαίου κυβισμού κινητήρας δε βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά θα ικανοποιήσει απόλυτα τον οικογενειάρχη με τις επιδόσεις που χαρίζει στο όχι ιδιαίτερα ελαφρύ αμάξωμα των 1.264 κιλών. Αν και πολυβάλβιδος, δεν στερείται ελαστικότητας, έχει θετικότατο τράβηγμα από χαμηλά, αλλά εάν ο οδηγός θελήσει το κάτι παραπάνω, θα πρέπει ο δείκτης του στροφόμετρου να βρίσκεται πάνω από τις 3.500 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αρκετά καλό.
Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς κάποιες εγκάρσιες ανωμαλίες μπορεί να μην ισοπεδώνονται, αλλά το κέρδος φαίνεται στις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές, οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η υποστροφή έρχεται αργά και προοδευτικά για να υπενθυμίσει στον οδηγό τον οικογενειακό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το τιμόνι σε γενικές γραμμές έχει αρκετά καλή αίσθηση, ενώ ο επιλογέας του κιβωτίου είναι θετικότατος. Τα φρένα με το ABS είναι αποτελεσματικά, προσφέροντας καλές αποστάσεις ακινητοποίησης.

. Αξίζει για:
1. Για την οδική συμπεριφορά του.
2. Για τον καλό εξοπλισμό.
3. Για την εξαιρετική άνεση την οποία προσφέρει στους επιβάτες.

 Μεταχειρισμένο:
 
RENAULT Laguna 1,6
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος