Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
Audi A4 1,8 Turbo
  

Στη δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική μεσαία κατηγορία το Α4 ξεχωρίζει και κατατάσσεται στα λεγόμενα μοντέλα κύρους. Κύρια προσόντα του η άριστη ποιότητα κατασκευής, ο όμορφος σχεδιασμός, η ασφαλής οδική συμπεριφορά και, βέβαια, ο πολύ καλός και δυνατός κινητήρας του. 
Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα καλοκατασκευασμένο αυτοκίνητο, στο οποίο έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή ακόμα και στις λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα με το Α4 θα ταξιδέψουν αρκετά άνετα 5 επιβάτες, ενώ υπάρχει και επαρκής χώρος αποσκευών. Η θέση για τον οδηγό είναι πολύ καλή, αφού τιμόνι και κάθισμα έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις. Ο ευχάριστος διάκοσμος, η καλή ποιότητα των υλικών και η απουσία τριγμών διασφαλίζουν την... αφοσίωση του οδηγού στα οδηγικά του καθήκοντα. Και το Α4 Turbo είναι ικανό να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. 
Οι 150 ίπποι του μπορεί να μην μετατρέπουν το "άκακο" οικογενειακό μοντέλο σε "πύραυλο", μπορούν όμως να προσφέρουν - και σε μεγάλες μάλιστα δόσεις - την ομοιογένεια μεταξύ πλαισίου, αναρτήσεων και κινητήρα που απαιτείται ώστε να μην χάνονται η σβελτάδα και η σπορτίφ αίσθηση. Για όσους βέβαια αναζητούν το κάτι παραπάνω υπάρχουν και οι εκδόσεις με μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις. Τέλος σε θέματα παθητικής ασφάλειας το Α4, όπως άλλωστε και οι άλλοι εκπρόσωποι της εταιρείας, αποδεικνύεται πρότυπο.

. Αξίζει για:
1. Διατήρηση της μεταπωλητικής του αξίας.
2. Ποιότητα κατασκευής.
3. Απόδοση κινητήρα.

 Μεταχειρισμένο:
 
Audi A4 1,8 Turbo
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος